GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektrik saatleri dışarda artık. Eskiden binanın içindeydi. Elektrik telleri de yer altına alındı. Millet çengel atıp elektrik çekiyordu önceden. Saatleri Dışarıya alınan binada kaçak imkansız. Kentsel dönüşümün başlamadığı mahalle ve köylerde yine kullanılıyordur ama şehir merkezinde zor artık.
2020nin rakamlarına %25 azalmış 2021 rakamlarında düşüş daha keskin olur
benim içeride, denesem mi şansımı?

Allah'ın izniyle kendi elektiriğimizi kendimiz üreteceğiz.

73ec81d3abdcda86bde5b60c3bca977c.jpg

hemen ilk herkesin kendi ev faturası geliyor ama aidatlara bile ortak alan giderlerinden apartmanlarda +50-60 lira çıkaracak bu iş genelde asansörlü binalar (hatta çift) - yeni binaysa kameraları, çevre aydınlatması vs vs vs.

Apt. Yönetimi işletme gibi görülür vs ama mesken diye kayıtlıdır diye biliyorum.

kaçırmışım bu programı, Altaylı yine iyi 1 program çıkarmış ortaya tebrik etmek lazım.

herif her dönemin en iyi programlarını yaptı. pandemi özellikle

@Keramettin TANRIVERDİ yarin icin varmi kur tahminin

Artarsa mudahale bekliyormusun
14 üstüne çıkmasını beklemiyorum ben günlük kapanışta, 2-3 ay en az yataya bağlayacaktır, bağlaması lazım. 10.30larda gördüğü dibe en az 1 kere daha değmesini bekliyorum. Müdahale konusunda da ellerinden geleni yapacaklardır da bizim müdahale edecek paramız da yok aslında.

Benimki teknik yorum tabii, yarın biri çıkar bir şey der farklı bir senaryoya döner iş.

13,64 dolar.
15,57 euro.
808 tl altın.

sabah piyasalar açılınca ve gün içinde nereye gidecek bakalım

kaçırmışım bu programı, Altaylı yine iyi 1 program çıkarmış ortaya tebrik etmek lazım.

herif her dönemin en iyi programlarını yaptı. pandemi özellikle

Bende kaçırmışım izliyim bu gece eyw reis.

Edit. İzlemisim 2 parta ayirmislardi galiba diğer partini izlememiş olabilirim

ENAG Aralık ayı enflasyonunu açıkladı. aralık ayı enflasyon oranı %19,35 yıllık enflasyon oranı % 82,81.

Memur maaşına kuş kadar artırım olur mu acep😑

Hani meşhur fıkra da emekçi kadınımız hakimin eşine ithafen "40 yıllık fahişeyim böyle o.puluk görmedim" diyor ya. Teşbih te hata olmazmış. Adamlar % 127 lik zam mı Dar gelirli haneleri korumak ve Enerji tasarrufu sağlamak üzere yapılmış bir değişiklik olarak lanse ettiler. 43 yıllık yurttaşım ben böyle ........ görmedim . Lan bunlar yatak odasının gardropunda yakalansalar, abi kırışıklıkları düzeltiyoruz derler. Bu millete de bu müstehak (y)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt