- 1 Ağustos 2009
- 46.997
- 49.295
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kıymada da ne hileler dönüyor bi bilsen hahahhsLahmacu ve pide tercihim dışarıda
22 ye 17
1 porsiyon kuzu ( yanında ikram pilav vs hariç ) 57 lira 1 porsiyon et yemeği de 47
Bana da 260 gelmiş, ben 300 küsür bekliyordum.
İkram pilav yok abi ya alacarte usulü ne yersen o. Pilav da 14 gaymeBig mac menu ABD'de 6 dolar olması lazım, Berke'nin yerinde ise 1 porsion kuzu + ikram pilav 4.50 dolara tekabul ediyor, bedava sayılır.
Aynen abi benim de öyle bir beklentim vardı. Buna şükrettiriyorlar adetaBana da 260 gelmiş, ben 300 küsür bekliyordum.
a101 yakın mıKıymada da ne hileler dönüyor bi bilsen hahahhs
Ben hilesiz en kaliteli malzemeleri kullandırdığım için fiyatlar böyle. Pirincine kadar en kalitelilerden
Yanlış anlamışım o zaman.İkram pilav yok abi ya alacarte usulü ne yersen o. Pilav da 14 gayme
Meze vs de ücretli
Abd ye gidelim mi abi?Big mac menu ABD'de 6 dolar olması lazım, Berke'nin yerinde ise 1 porsion kuzu + ikram pilav 4.50 dolara tekabul ediyor, bedava sayılır.
22 ye 17
1 porsiyon kuzu ( yanında ikram pilav vs hariç ) 57 lira 1 porsiyon et yemeği de 47
WC var mı?İkram pilav yok abi ya alacarte usulü ne yersen o. Pilav da 14 gayme
Meze vs de ücretli
Onun içinde dağıtım bedeli de vardır. Bir de 1 ocaktan öncedi önceki fiyatlardandı. Öyle bir ortalama çıkmışıtırSaolasın, işime yaradı bu.
gerçi daha öncedende anlamadığım birim fiyatı açıklanan meblağlar olmuyor - 0.91 den 1.37 ve 2.06 olarak dediler ama faturaya baktığım 0.75 (yuvarlak) 0.91 değil - oradaki hesabı hiç anlamadım bugüne kadar.
genede ayıptır ya kalabalık yaşayan aileler ne yapacak
Valla ciddili sormadın biliyorum ama ben sevmiyorum yurtdışını yav kimseye de tavsiye etmiyorum. Oralı bir bağyan ile evleneceksindir veya ne bileyim gurbetçisindir orada doğmuşsundur vs bunlar başka tabi.Abd ye gidelim mi abi?
Elbet güleriz biz de Çiğdem. Behzat diyebilirsin bu arada

Elbet güleriz biz de Çiğdem. Behzat diyebilirsin bu arada

Oha o ne yav.Aynı tüketimle şubatta muhtemel ödeyeceğim fatura bu olacakmış. Bu ayın yarısı aralık olduğundan az gelmiş. @Mehmet Arslaner boşuna sevindik
Ekli dosyayı görüntüle 147183