GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savasin halen sivilleri veya diger ulke ordularini kapsayacak sekilde buyuyecegine ihtimal vermiyorum. Mali gucu ve firsati olanin Nasdaq ve NYSE hisselerine yatirim yapma zamani. Cuku kucuk birkac devlet adami egolarini tatmin edecek diye yine gariban bir suru askerin yada sivilin hayatina mal olmaz insallah.

Dolar 15'e doğru gidiyor BİST100 devre kesti şimdi -%7,5 ekside gösteriyor. Bence Türk Borsalarında bu düşüş alım fırsatıdır. Uzun süreli büyük düşüşler beklemiyorum. 3. dünya savaşı çıkmaz herhalde.

borsa istanbul 7,59 kayıp yaşayınca devre kesiciler devreye girdi.

Dolar 14.1

Dönüyor dolaşıyor bizim bir tarafimizda patlıyor herşey

Şu anki durum normal, emtia fiyatlarında ciddi artış var, dolar güçleniyor euro zayıflıyor.

Şu an için az bile etkilendik, Rusya borsası en son % 35 eksideydi.

Birileri ayar çekiyor zaten mevzu savaş falan değil.

Şu anki durum normal, emtia fiyatlarında ciddi artış var, dolar güçleniyor euro zayıflıyor.

Şu an için az bile etkilendik, Rusya borsası en son % 35 eksideydi.

Birileri ayar çekiyor zaten mevzu savaş falan değil.
çıkalım mı üstat amerikan ve türk borsalarından çıksak nereye geçeceğiz kur korumalı mevduat olmaz geriye altın kalıyor

Altın candır.

Kıymetlimiss
243-1-1c48a5e3b5d78c8be2d36a2fd7fcec21.jpg

Benim grafiğime göre 13.96 direncini geçti savaş olaylarıyla beraber - umarım gene büyük dalgalanmalara ypl açmaz

genede yüksek olsada 13.50 de en azından sabitlenmiş gibiydi son zamanlarda - planlama yapabiliyordu ticaret, şimdi inşallah gene etkilenmez.

çıkalım mı üstat amerikan ve türk borsalarından çıksak nereye geçeceğiz kur korumalı mevduat olmaz geriye altın kalıyor

Burada çıkılmaz artık, TR borsasından 2000 puanın üstündeyken çıkılmalıydı.

Rusya'nın yanında hiç bir şey ama buradaki düşüş.

Kur korumalı mevduat sistemini işletsinler de görelim ileri zekalı beyinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt