- 1 Mayıs 2018
- 57.901
- 48.683
- 3.873
Yazin 1000 euro cebine koyup, 15.000 TL le gezen tipler yine aglamaya baslamis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benzin 2 euro olmus dio herif ya, 17 Tl benzin. 2 euro diye herif isyan ediyor. Utanmıyor bunu söylerken. 20 yıl burada yaşamış olsalar neler soylerlerdi acaba. Orada durup burayı övüyordu çoğu, 50 litre deponun 750 euroya doldugu bir ortamda yasasinlar da izleyelim biraz neler yapacaklariniYurt dışındaki ufak çaplı enflasyonla Türkiye'deki yüksek enflasyonu sadece siyasi yandaşlık gerekçesiyle mazur gösterecekler buyursun gelsin kendi ülkelerine o zaman. Tatavaya hiç gerek yok, gelin ve örekesini görün.

Benzin 2 euro olmus dio herif ya, 17 Tl benzin. 2 euro diye herif isyan ediyor. Utanmıyor bunu söylerken. 20 yıl burada yaşamış olsalar neler soylerlerdi acaba. Orada durup burayı övüyordu çoğu, 50 litre deponun 750 euroya doldugu bir ortamda yasasinlar da izleyelim biraz neler yapacaklarini
Yazin 1000 euro cebine koyup, 15.000 TL le gezen tipler yine aglamaya baslamis.
Ekonomi o kadar kötü ki artık hesabı kitabı takip etmeyi bile bıraktım. Dolar sabit gibi görünse bile hiçbir alana bu yansımadı, hala 18deki gibi bir ortam var. Kdv indirimi deniyor, bir iki lira oynasa ne oynamasa ne... Savaş en çok bizim lirayı etkiliyor. Ağzımızı açsak zaten düşecek gibi bir hali var. Ben elendim. Yaşadığım hayat aynen bu. Günlük düşünüyorum. Olursa olur diyorum. Olmazsa, aman ilk kez mi sanki olmuyor diyorum. Alıştıranlara alıştığım doğru ama ufak ayrıntıyla, hakkım da hiçbir zaman helal değil.
Borcumuz buyudugu icindir o. Buda normal. Bu konuda yalan soylemelerine gerek yok. Normal vatandas buyumenin iyi birsey oldugunu zanneder. Halbuki borclada buyundugunu bilmez.Tuik'e göre yine %11 büyümüşüz.
Kimsede şu avrupadaki devlet yardımlarından bahsetmiyo nedense
Dogrudur almanyadada calışmadan gecinen cokBulgar arkadaşım bahsetti
İngiltere’de bekar çocuğu olan bir kadına ev artı maaş artı çocuğu için okul Olanakları sağlandığı gibi, Eğer çalışıyorsa çocuğunu okuldan alabilmesi için günde bir 2 saat erken çıkma imkanı veriliyor. Ayrıca çocuğun diğer ihtiyaçları için de ek yardımlar var.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi