- 21 Ocak 2010
- 72.810
- 51.239
- 5.003
Bu cıvık osuruğun olduğu yayın değil mi ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elin gavuru % 10 zam olunca meydanlarda hakkını arıyor. Biz meydanlara insek terörist oluyoruz. Her şeyi kılıfına uydurdular.Yalnız adam faiz sebep enflasyon sonuç diye normal bir GOPta 5 senede olması gereken enflasyona bir senede sebep oldu ykimse de sesini çıkaramıyor.
Yazık bu ülkenin haline.
Bu millet bu egitim seviyesi ile maalesef bu kadar ulkenin degismesi icin once egitim sistemi degistirilmeliYalnız adam faiz sebep enflasyon sonuç diye normal bir GOPta 5 senede olması gereken enflasyona bir senede sebep oldu ykimse de sesini çıkaramıyor.
Yazık bu ülkenin haline.
Şu anda 3-4 aile birleşip anca bir ev alabilirler. Yapı sektöründeyim; sadece ocaktan beri 4 kere zam geldi ürettiğimiz ürünlere.Ev almayi şu 1-2 ay icerisinde mantikli bulan var mi
3 ay once İzmir’de 400-450k olan evler simdi 700-800k arasi
Bi yandan cok fazla diyorum ama 3-4 ay once de cok fazla diye diye girmedim krediye, ben boyle dedikce de ucuyor evler, belki bunlar son firsatlardir
300 nakit verip 1.29’dan 500k kredi cekebiliyorum su an bir devlet bankasindan, 120 ay icin aylik odemesi de 8k civari bir sey yapiyor
Su an zaten 2.5k ev kirasi ödüyorum, 5.5k’ya falan gelecek yani baktiginizda, kaldi ki 1-2 seneye minimum 4-5k olacak evin kirasi
Sizin goruslerinizi de almak isterim
1 dk dahi düşünme, al.Ev almayi şu 1-2 ay icerisinde mantikli bulan var mi
3 ay once İzmir’de 400-450k olan evler simdi 700-800k arasi
Bi yandan cok fazla diyorum ama 3-4 ay once de cok fazla diye diye girmedim krediye, ben boyle dedikce de ucuyor evler, belki bunlar son firsatlardir
300 nakit verip 1.29’dan 500k kredi cekebiliyorum su an bir devlet bankasindan, 120 ay icin aylik odemesi de 8k civari bir sey yapiyor
Su an zaten 2.5k ev kirasi ödüyorum, 5.5k’ya falan gelecek yani baktiginizda, kaldi ki 1-2 seneye minimum 4-5k olacak evin kirasi
Sizin goruslerinizi de almak isterim
Bir deste maydanoz 7-10 lira, bir adet marul 15-20 lira. Allah belanızı versin ya.
TÜİK %61 açıkladı enflasyonu en az ikiyle çarpmak lazım o rakamı
Çok iyimsersin renktaşTUIK'in verdiği Rakamlar öyle diyorsa kesin ve hatta %100 doğrudur bence. Çünkü Bilinçli olarak enflasyonu düşük göstermek o kadar büyük bir suç ve şerefsizlik ki. Memurlardan emeklilere herkesin kul hakkına giriyorlar. Yapılacak zamlar, düzenlemeler hep bu rakamlara göre ayarlanıyor. Ben TUIK'den kimsenin böyle bir gaflete düşeceğine imkan vermiyorum.
ENAG %142 olarak açıkladı
Enag %142 buluyor TÜİK %61 bu kadar ciddi fark nasıl oluşuyor bilen bir arkadaş varsa aydınlatsın bizi.