- 18 Temmuz 2009
- 82.121
- 239.986
- 5.263
Dolar endeksinde teknik bir formasyon var, süreç de destekliyor.
Gerçekleşirse tarihi zirveye gider.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dolar tl ben dolar endeksini diyorum.Yıl sonunda 20-21 görür diyorlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O dolar tl ben dolar endeksini diyorum.
DXY kodlu global doların değerini temsil eden.
₺898’den altın aldım geçen hafta. Yattım kulağımın üstüne bakalım.
O artarsa altın düşer normal şartlarda₺898’den altın aldım geçen hafta. Yattım kulağımın üstüne bakalım.

Adminim,Merkez Bankasının yıl sonu enflasyon beklentisi %42 iken ve halihazırda %70'e dayanmış enflasyon varken tekrardan kurun, ücretlerin ve enflasyonun daha da artması 2023 seçimleri öncesi hükümet için sorun teşkil etmez mi?Hatta el birliği ile ben yönetemedim al sen yönet demek.Benim tahminin FED'in faiz artırımı sonrası yukarı yönlü kısa vadeli döviz hareketliliği olsa da hükümet yine müdahale edecek (özellikle ikinci altı ayda) ve yürüttüğü ekonomik programı çöpe atacak.Enflayonu tetikleyen ana unsur da enerji ihtiyacı nedeniyle dışa bağımlı olduğumuz petrol, doğalgaz gibi ürünler olduğu için kur etkisiyle daha da hızlı büyüyen bir enflasyona neden olan bu durum sürdürülebilir değil.Hatta pandemi etkisi ve özellikle Çin'in yine kapanması yeni çip krizleri ve yukarı yönlü enflasyonun kalıcı hâle gelmesi demek.Bu şartlarda insanlar ayakta kalamaz.O yüzden benim tahminim hükümetin 2009 ekonomik krizindeki teğet geçen potikaya dönüp kuru baskilayarak seçime kadar ki süreçte alım gücünü kalıcı artırmayı düşüneceği şeklinde.Dolar endeksinde teknik bir formasyon var, süreç de destekliyor.
O artarsa altın düşer normal şartlarda
Hisse ve coin süreçlerini öğrenmeni tavsiye ederim.
Dolar gece 15.37'yi görmüş.
Anlık bir hareket /işlem olabilir - tradingviewda oraya değen bir kılçık görmedim ben ama son zamanlara göre güçlü bir dolar alımı var şu an.(son zamanlar dediğim son 1 -2 hafta gibi)
15.60 direnç işaretlemişim o 18e fırladığı dönemden kalma. thelikeli duruyor valla
Investing'de gözüküyor da, muhtemelen tek tuş hareketidir.Anlık bir hareket /işlem olabilir - tradingviewda oraya değen bir kılçık görmedim ben ama son zamanlara göre güçlü bir dolar alımı var şu an.(son zamanlar dediğim son 1 -2 hafta gibi)
15.60 direnç işaretlemişim o 18e fırladığı dönemden kalma. thelikeli duruyor valla
www.instagram.com
Ahmet çakara fakirlikten sinek yediren hayat bize ne yapmaz
Ahmet çakara fakirlikten sinek yediren hayat bize ne yapmaz