Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.594
- 91.705
- 5.093
Altını severim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece çıktığı seviyeyi geçerse hoşuma gidebilir.Altını severim.
Hocam altın borcum var. Bı yatırım yapsana 300-500 bişey. Düşsün2-3 hafta önce düşüş olmuştu hatırlarsan. O gün ben zirveden yanlış hatırlamıyorsam 938’den aldıktan 15-20 dk sonra 900’ün altına inmişti.
Yatırım konusunda cenabetliğim mevcut maalesef.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beklenen bir şeydi.15 oldu yine dolar
Düşükten toplamadıktan sonra pek anlamlı gelmediBeklenen bir şeydi.
Biraz daha yükselsin döviz hesabı açıcam.
Yükseldiğinde alıcam ki dolar düşsün. Yatırım cenabetliği mevcut bende.Düşükten toplamadıktan sonra pek anlamlı gelmedi
Allahın varsa açmazsınBeklenen bir şeydi.
Biraz daha yükselsin döviz hesabı açıcam.
Yıl sonuna doğru altın şahlanacak diyorlar.Minik bir soru, Kasım ayında altın borcu ödeyeceğim. Günlük kur kadar kredi çektim. Bugünden ödeme şansım var borcu. Acaba diyorum, dolar alıp kasima kadar bekleyip Kasım'da mi altın alsam, yoksa altını alıp hemen ödesem mi? Kafamda deli sorular. @Gökhan Sancak , neye yatırım yapacaksın ona göre tam tersini yapicam
2 ve 3 check.Buraya yazayım da kendime not düşeyim, tutar tutmaz bakacağız.
1. Asgari ücrete temmuzda zam gelirse kasıma kadar erken seçim olacak, sıcak para bulamazsak 3 haneye kadar çıkar enflasyon, yazın turizm girdileri ve Arap ülkelerinden gelenlerle kuru düşürmeyi denerler.
2. Devlet bankalarından kredi çekip konut, araç almayı düşünen varsa acilen alsın, reel faiz oranları çok düşük, %40 enflasyon dahi ödeyeceğiniz krediyi ciddi azaltır.
3. Konutlara 20 seneye yayılan faiz kampanyası gelecek, 20yi ben sallıyorum ve evini satmayı düşünenler için son sirkulasyon bu olacak.
4. Tarım arazileri verimsizleşiyor zamanla gıda problemleri olası keza su için de benzer durum var, bundan nasıl faydalanabilirsiniz siz düşünün.
5. Brent 50 dolara düşecek, 3 sene falan maks süre veriyorum.
6. Dijital paraların girişi ve dijital dünya enerji gereksinimini arttıracak, kullanılan enerjiler krize neden olacak, petrole ihtiyacın azalması kaynaklara sahip olan ülkeleri pasifize etmeye başlayacak.
7. Pandemi keskin bir kırılma yaşattı dünyada, bence bu tarz keskin kırılma yaşatan süreçler devam edecek gelecek 10 senede. Bu 4le de ilişkili olabilir.
zengine ev?birinci ve ikinci el konutları da kapsıyor. Konut değerinin en az yarısı 1 Nisan'dan önce açılmış döviz tevdiat hesaplarının bozdurulması veya fiziki altınların MB'ye satılarak karşılanması şartıyla alınacak konutlar bu paketten yararlanabilecek. Bu paket 10 yıla kadar vadeli ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisi içeriyor. Bu paketin bir amacı da döviz ve altın varlıklarının TL'ye dönüşümün teşvik etmektir
Ev fiyatlarına zam gelir yarindan itibaren yinezengine ev?