GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel oran 0.99. Bddk yapılandırma getirir mi acaba eski kredilere?

Galatasaray Bir His Takımıdır.
Martta Nisanda ev alan daha karlı olacak.

Bunu zam olarak geri döndürürler.

Denemek isteyen ilanları favorilere ekleyip 15 gün sonra tekrar baksın.

ev kredisi hakkında bi bok anlamadım.
Yani 2 sene önce 350 bin lira olan ev, konut kredileri düşünce 500-600 olmuştu... 2 sene boyunca hem dolar hem de krediler tekrar yükseldi ve o 350 binlik evler şimdi 1,5-2 milyon oldu.. Şimdi konut kredisini yine düşürdüler ve dolar da yine yükseleceğine göre o evler 2,5-3 milyon olacak.. Ben böyle anladım..

ev kredisi hakkında bi bok anlamadım.
2 milyona kadar 0.99 faizle kredi alabiliyorsun bu ilk seçenek.

Eğer kur korumalı ya da altın korumalı hesap açmışsan oradaki parayı evin yarı bedeli yaparak kalan bedeli 0.89dan çekebiliyorsun bu da diğer seçenek.

Şu şartlarda 2,20 lerden ihtiyaç kredisi çekmek mantıklı mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 milyona kadar 0.99 faizle kredi alabiliyorsun bu ilk seçenek.

Eğer kur korumalı ya da altın korumalı hesap açmışsan oradaki parayı evin yarı bedeli yaparak kalan bedeli 0.89dan çekebiliyorsun bu da diğer seçenek.
Peki hesabı olmayanlar bu süreçte hesap açıp durumdan faydalanabiliyormu

10 yıl vadeli 1 milyon tl kredi çeksen 16 bin liraya yakın ödemesi var aylık 5 sene sonra enflasyona karşı baya az bi miktar kalır ama kısa vaadede orta sınıfın pekte ödeyeceği türden bir mebla gibi görünmüyor

Hayaller patates

FSVn9H3XwAEHwh_

Ağlama olarak algılamayın halimden memnunum çok şükür ama bu sacmaligin sebebi benim..

Pandemiye girerken 2 daire 1 lüks araç satip (3 daire ediyordu varım yogumdu diyebilirim ) dükkan aldım ..Dükkan yatırımım çok iyi olmadı ama o dönem bile enfazla %5-10 fazla odemisimdir.. Ben aldığım günden beri daireler uçuyor dükkan da artıyor elbet ama daireyle baş etme ihtimali yok.. şu an minimum zararım 1/2 daire belki daha da fazlasıdır.. Ülke tarihinde görülmemiştir bu artış ne hikmetse ben sattıktan 1-2 ay sonra gelişti tüm süreç ..Hepinizden özür diliyorum :)
Ben nasibe inanırım oradan zarar ettim önüme başka fırsatlar çıktı sonrasında ama bu sürecin bana denk gelmesi gerçekten tuhaf geliyor ömrümde ilk kez memur zihniyetinden çıktım(memur değilim babadan kalma alışkanlık sanirim) böyle bir devre denk geldik

Benden düşük aylık geliri olan her konuştuğum mutlu.
Emperyalist miyim
Hümanist miyim
Pesimist miyim
İsmail miyim

Çoluk çocuk bakmağa çalışan, kadının çalışmasına karşı olup eşini maddi yetersizlikten malum parti döneminde çalıştıran herkes savunucu
Tuzu kuru olan ben eleştiriciyim

Garip bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt