- 12 Haziran 2013
- 9.919
- 6.004
- 1.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav içime kurt düştü markete gidecektim zaten gittim reyona baktım - 60 gram Dilimli paket 8 TL - 400 gr Tekerler 41 TL olarak duruyor.
Fiyattan emin miyiz acaba - hani yani haber kaynağı diye ? Normalde diğer ürünlerin fiyatına göre 2.5 - 3 TL bandında olması lazım (diğerleride ambalajlı ürün o yüzden o faktöre bakmıyorum) çok fazla etki edecek şekilde)
Genede şaşırtıcı bir şey 20 Gr paket satılıyor olması çok trajik.
MigrosO şubat ayında falandı yav. Şuan gezmesiz en minimal 15 falan, sürünme düzeyinin üstünde yaşam için anca.Normal geçinebilmek için en az 10 bin maaş lazim.Haftada 1 gezeyim yiyeyim dersen rahat 17+ lazim...
O şubat ayında falandı yav. Şuan gezmesiz en minimal 15 falan, sürünme düzeyinin üstünde yaşam için anca.
Orta düzey bir büyükşehirde mağaradan bozma kira başlangıcı 2bin lira.
Kalan para 8bin.
Bir poset tavuk 70 lira. Tek öğün yemek lüksü geçtim biraz protein ağırlıklı salatabile birlikte tek öğün 200 liradan başlıyor. Her gün yemeyecek elbet ancak hamur yedi diyelim. 6 tane simit 2 tane ekmek 30 lira verdim sabah.
Sadece yaşamı sağlamak için gereken para günlük 200 tl.
Buna +1 birey daha katıldığı anda geçmiş olsun.
3.5 aydır falan dışarıdan yemiyorumDün esnaf lokantasında 1 karnıyarık, yarım pirinç pilavı, yarım mercimek çorba, cacık aldım 70₺ tuttu
Ayni menü yazın 25 liraydı.Dün esnaf lokantasında 1 karnıyarık, yarım pirinç pilavı, yarım mercimek çorba, cacık aldım 70₺ tuttu
Ayvayı yedik satayım altınıCüzi bir miktar altın aldım.
Ayvayı yedik satayım altını
gelsin. Şöyle 50-60 lira olsun yoksa hala ümitleri olacakSon 6 ayda 12 lira zam gelmiş benzine