GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memduh Bayraktaroğlu'nu dinledim. Yakın zamanda döviz kurunu düşürmek için enflasyona endeksli tahvil çıkarabilirler dedi. Enflasyon+7 faiz. Yapma ihtimalleri yüksek, dövizi başka türlü durduramazlar.

Memduh Bayraktaroğlu'nu dinledim. Yakın zamanda döviz kurunu düşürmek için enflasyona endeksli tahvil çıkarabilirler dedi. Enflasyon+7 faiz. Yapma ihtimalleri yüksek, dövizi başka türlü durduramazlar.
Bu tahvilleri ödemek için yıllarca para basacağız. Sadece bugünümüzden değil geleceğimizden de çalıyorlar artık.

enflasyon uctukca ucar %300 leri goruruz resmi rakamlar %60 da kalir

evde yemek pisirecek malzeme bulamaz hale geliriz

Öyle ama bunuda yapmazlar diyemiyorsun
enflasyon demek gecim sikintisi demek su an kabul edilemez duzeyde enflasyon var daha fazlasini halk kaldirmaz siddet goruntulerine hazirlanin derim , once halk birbirini yer en son politikacilara ok doner. cunku halkimiz aptal ve yavsak

enflasyon demek gecim sikintisi demek su an kabul edilemez duzeyde enflasyon var daha fazlasini halk kaldirmaz siddet goruntulerine hazirlanin derim , once halk birbirini yer en son politikacilara ok doner. cunku halkimiz aptal ve yavsak
Bı arınma gecesi şart ülkeye

Sene başında peşin ödediğimiz ücrete ikinci kez ek zam yapılıyor, o zaman aylık ödeyelim madem her ay dolar bazında zam yapın.

Lafım belediyeye yada herhangi bir kuruma değil , bütün bedelleri biz ödüyoruz .

Pandemide çocuk okula gitmiyor tam ücret ödüyoruz ona indirim yok ama servis ücretlerine anında indirim. Oldu olacak okula da ek zam yapın

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü (TUHIM) tarafından 06.04.2022 tarihi ve 2022 / 5- 1 sayılı İBB kararınca öğrenci servislerindeki maliyet artışları nedeniyle servis hizmetlerine TEKRARDAN ek zam kararı alınmıştır. Bu karar doğrultusunda 01.04.2022 tarihi itibari ile öğrenci servis ücretlerine ek zam uygulanmasına başlanacaktır.
Mesaj tarihi :12.04.2022 Çarşamba

Zam farkı 2021-2022 de servis kaydı yaptırıp ve servis hizmeti alan herkes için geçerlidir.

Öğrencimiz *******;
2dönem 2.zam tutarı 1.470,00 TL.

Bu 2.ek zam bu arada en az bu kadar daha ödedim ben birkaç ay önce

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kredi kartı borcunu başka bir kartla kapatan bir ülkeye döndük.

altın stoğu ülkeler için çok kıymetli bunun sırf seçim için heba edilmesi yine başka bir ihanettir.

yazıklar olsun

Artık 50 liralık bile almıyorum. Evime 500 metre mesafede işe girdim. Aracı olan düşünsün benana

Çeşme de beach clubta çalışan bir arkadaşım var nasıl olur bu sene fiyatlar dedim 450 500 minimum dedi,geçen yaz 120 150 bandindaydi(giriş fiyatı)

Çeşme de beach clubta çalışan bir arkadaşım var nasıl olur bu sene fiyatlar dedim 450 500 minimum dedi,geçen yaz 120 150 bandindaydi(giriş fiyatı)

hahah hey gidi be biz kapıdakini tanırdık hep çocukluğumuz her yaz orda geçitğinden - taş çatlasa 50 TL vermişizdir ayıp olmasın diye. Silme yabancı ve yerli ünlüler dolar oralar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt