GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolar reel sektörde zaten 22 - 25 aralığında işlem görüyordu. Ticaretle uğraşan hiç kimse 12 den 14 den hesaplamadı doları. Zaten böyle birşey ticari intihar olurdu. Ne kadar baskılarsan baskıla dolar olması gereken yer e gelecek. Adamların enflasyonu % 7 - 8 sende açıklanan % 70 gerçekte % 180 ne bekliyorlardı ki?

Seçimden sonra sonuç belli olur olmaz bazı kişilere yurt dışı çıkış yasağı gelmeli ki kaçamasınlar.

Kim getirecek ki o yasağı? Kaçacak olan adam mı?

Seçimden önce dosya hazırlayıp dava açmaları lazım dava açıldıktan sonra yürekli bir savcının tedbir yasağı koyması birkaç saat alır

En iyi ihtimalle seçimden birkaç gün sonrasına kadar süre alacaktır o sürede kaçan kaçar zaten

Seçimi reis kazanacağı İçin ben kılışdarın yerinde olsam vaktim varken şimdi kaçardım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bozdağ: 1 Temmuz 2023'e kadar kira sözleşmelerinde artış bir önceki yılın yüzde 25'ini geçemeyecek

Ne yaptıklarını sanıyor bunlar? Yemin ediyorum insanları birbirine kırdırıcaklar. Ekonominin anasını belleyin sonra bir tane yasa ila kiraları kontrol altına alabileceğinizi mi zannediyorsunuz

Bozdağ: 1 Temmuz 2023'e kadar kira sözleşmelerinde artış bir önceki yılın yüzde 25'ini geçemeyecek

Ne yaptıklarını sanıyor bunlar? Yemin ediyorum insanları birbirine kırdırıcaklar. Ekonominin anasını belleyin sonra bir tane yasa ila kiraları kontrol altına alabileceğinizi mi zannediyorsunuz

Bu sene kirayı 7500 den 10000 e çıkardım Evsahibi de yasal max sınır olduğu İçin ırın kırın etmedi sağolsun

Bu alınan karar bence pek tutmaz gibi

Belkide ama parlamenter sistemde Başbakan kısmı daha önemli olmuyor mu CB ye göre ?

CB olup parlamentere döndüğümüzde seçilen CB Başbakana kayabilir mi ?

Özetle CB daha sembolik bir pozisyon değil mi parlamenter sistemde - bazı veto durumları hariç - yanlış biliyor olabilirim ondan soruyorum hakkaten
Bu daha saçma seçildi birisi sonra döndük parlementer sisteme
yine koalisyonlar başlayacak yine küçük hesaplar başlayacak parlementer sisteme dönüleceksede
birinci parti seçimi kazanmalı yok şu şartı aranıyor yok bu kadar milletvekili aranıyor
sonra %3 %4 alan parti kral gibi takılıp hükümeti kurdurmaya biliyor

Eğer döneceğimiz sistem yine böyle bir sistemse kalsın dönmeyelim.Bu ülke başkanlıktan muzdarip ama
koalisyonlardan da çok çekti

Bu sene kirayı 7500 den 10000 e çıkardım Evsahibi de yasal max sınır olduğu İçin ırın kırın etmedi sağolsun

Bu alınan karar bence pek tutmaz gibi

"1 Temmuz 2023'e kadar yenilenecek kira sözleşmelerinde artışın bir önceki yılın %25'ini geçemeyeceği açıklandı."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt