GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar yanlış politikalarla kurun yükselmesine sebep oluyor sonra da kasıtlı olarak ülke hayrına yapmış gibi anlatıyorlar.

Bugün arabayı bakıma götürdüm 8000 TL masraf çıktı, giderken depoyu doldurdum 1600 TL, bir de radara yakalandım hız cezası 400 TL yedim. Bugün sadece araba 10.000 TL yedi. Eve gelince de transfer nöbetinden atıldım.

3 yıldır gitmemiştim. Aküyü değiştirdiler, klima bakımı yaptılar, yağ değişimi, bilmem ne filtresi, fren lambası anlamadığım bir sürü şey.
Seni kaziklamis olabilirler renkttaş

Adamlar yanlış politikalarla kurun yükselmesine sebep oluyor sonra da kasıtlı olarak ülke hayrına yapmış gibi anlatıyorlar.

Bence bunların hepsi dolar zengini seçimi kazanamıycaklarına karar verirlerse Doları daha da çok pompalayıp arazi olacaklar diye düşünüyorum

Ama bir yandan da tele mevduat yada Gayrimenkulde yatırımlarını tutamazlar komple gideceklerse bir manası yok bu yaptıklarının İş mahkemeye giderse tüm mal varlıklarına el koylacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

esnafı düşünen yok. girdi maliyeti adı üstünde giriyor bize her gün yeter be kardeşim. Zam da yapamıyoruz işler duruyor müşteriden fırça yiyoruz.

Pideci dükkanı aç çorbaya pideye istediğin gibi zammı yapıştırıyorsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt