- 18 Temmuz 2009
- 82.171
- 240.208
- 5.263
Adamlar yanlış politikalarla kurun yükselmesine sebep oluyor sonra da kasıtlı olarak ülke hayrına yapmış gibi anlatıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurtdışında asirdiklari parayla bir ülke kurmuştur bunlar di mi admirimAdamlar yanlış politikalarla kurun yükselmesine sebep oluyor sonra da kasıtlı olarak ülke hayrına yapmış gibi anlatıyorlar.
Bugün arabayı bakıma götürdüm 8000 TL masraf çıktı, giderken depoyu doldurdum 1600 TL, bir de radara yakalandım hız cezası 400 TL yedim. Bugün sadece araba 10.000 TL yedi. Eve gelince de transfer nöbetinden atıldım.
3 yıldır gitmemiştim. Aküyü değiştirdiler, klima bakımı yaptılar, yağ değişimi, bilmem ne filtresi, fren lambası anlamadığım bir sürü şey.8000 tl bakim mi wow
Bugün arabayı bakıma götürdüm 8000 TL masraf çıktı, giderken depoyu doldurdum 1600 TL, bir de radara yakalandım hız cezası 400 TL yedim. Bugün sadece araba 10.000 TL yedi. Eve gelince de transfer nöbetinden atıldım.
Seni kaziklamis olabilirler renkttaş3 yıldır gitmemiştim. Aküyü değiştirdiler, klima bakımı yaptılar, yağ değişimi, bilmem ne filtresi, fren lambası anlamadığım bir sürü şey.
Sadece Akü 2500 TLSeni kaziklamis olabilirler renkttaş
Baştaki bizi çok seviyorSadece Akü 2500 TL
evet bir altında açıklamanın videosu var.Ne için bu asgari ücret için mi
Adamlar yanlış politikalarla kurun yükselmesine sebep oluyor sonra da kasıtlı olarak ülke hayrına yapmış gibi anlatıyorlar.
İşçi çalıştıran kimse asgari ücrete "desteksiz" zammı kaldıramaz ben dahil.Ne için bu asgari ücret için mi
Herhalde destek verirler. Oy toplamaya calisiyorlarİşçi çalıştıran kimse asgari ücrete "desteksiz" zammı kaldıramaz ben dahil.
esnafı düşünen yok. girdi maliyeti adı üstünde giriyor bize her gün yeter be kardeşim. Zam da yapamıyoruz işler duruyor müşteriden fırça yiyoruz.