Mert Muameleci
Sarı Üye
- 8 Aralık 2008
- 684
- 304
- 1.803
Bilgisayar/Makine, 0-5 sene tecrube meselasektör/tecrübe/konuma göre değişir. asgarinin biraz üstünden başlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgisayar/Makine, 0-5 sene tecrube meselasektör/tecrübe/konuma göre değişir. asgarinin biraz üstünden başlar
inşaat sektörü baya beleşe çalıştırır. Bu ister üretici olsun ister diğer tarafları. 10-12 den başlar bu sektörde. Diğer sektörler hakkında net bir şey diyemem.Bilgisayar/Makine, 0-5 sene tecrube mesela
Sagol reis. Insaat sektöru Niye Öyle? Mesela araba sektöru nasil bknz TOGG?inşaat sektörü baya beleşe çalıştırır. Bu ister üretici olsun ister diğer tarafları. 10-12 den başlar bu sektörde. Diğer sektörler hakkında net bir şey diyemem.
Diğer sektörleri bilmiyorum ama otomotiv sektörünün maaşları piyasa üzerindedir.Sagol reis. Insaat sektöru Niye Öyle? Mesela araba sektöru nasil bknz TOGG?
Kamuda işçi maaşları ile ilgili bilgin var mı? Makina alanı mezunları için soruyorum.Ağustostan itibaren o rakamlara %20 koyun, o banda çıkacak.
Teknikerlerin başlangıç maaşı 7-8kKamuda işçi maaşları ile ilgili bilgin var mı? Makina alanı mezunları için soruyorum.
Onlar en yüksek kademe oluyor sanırım. Gerçi en alt kademe içinde o kadar fark olmuyor herhalde.Teknikerlerin başlangıç maaşı 7-8k
Mühendislerin 11k bandında
%30 civarı artacak temmuzda
Devlette kıdem farkı olmaz pekOnlar en yüksek kademe oluyor sanırım. Gerçi en alt kademe içinde o kadar fark olmuyor herhalde.
@Keramettin TANRIVERDİ
admirim özel sektörde kurumsalda ortalama ne kadar artacak maaşlar sence? bir kere daha sormuştum ama tekrar sorayım. enflasyon farkını verme olasılıkları var mı? %35-40 gibi
meslek ve tecrübe ne rtaş10000 TL net maaş talep ettim. Bakalım kabul edeceklermi
İplik fabrikasında elektrik elektronikciyim. İki iş yapiyorum diyebiliriz. Meslekte 14 yıl, bu fabrikada 10 yıldır çalışıyorum. Şimdi bizim burada fabrikaların çoğu vasıfsız yeni baslayan kişilere net 7500tl vermeye başladı. Benim istediğim rakam az bile sayılır.meslek ve tecrübe ne rtaş
Altınların durumu nedir cıkış yaptın mıGram Altın 1.027,20 TL
1.025,41 TL şuan.Altınların durumu nedir cıkış yaptın mı