GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vergiyle alakalı yapilandirma vs var mı acep. 69.000 cezam vardı. Faizle ne oldu Allah bilir. 2. seneye vardı, incelemiyorum. Yakında maaşa el koyarlar

Vergiyle alakalı yapilandirma vs var mı acep. 69.000 cezam vardı. Faizle ne oldu Allah bilir. 2. seneye vardı, incelemiyorum. Yakında maaşa el koyarlar
seçime doğru eyt-vergi affı-mahkumlara af ne varsa çıkarır hükumet. seçimi kazanmak için tüm tuşlara basacaklar.

Geciken vergi borçlarına ilişkin yeniden yapılandırma kararı bulunmamaktadır.
bende istemezdim geciktirmeyi ama muhasebeci hıyarı tam ödediğim kiranın stopajı noktasında hata yaptığı için 25000 tl ceza geldi, pandeminin başladığı ayda. Sonrasında da battım, stopajla beraber 69 yapıyordu. Şimdi ne oldu allah bilir. Aksiyon almadım o dönemden beri, gerek maddi gücümün kalmamasından, gerek batmanın verdiği dünyayı boşvermişlik hissi. Yeni yeni aklım başıma geliyor.

bende istemezdim geciktirmeyi ama muhasebeci hıyarı tam ödediğim kiranın stopajı noktasında hata yaptığı için 25000 tl ceza geldi, pandeminin başladığı ayda. Sonrasında da battım, stopajla beraber 69 yapıyordu. Şimdi ne oldu allah bilir. Aksiyon almadım o dönemden beri, gerek maddi gücümün kalmamasından, gerek batmanın verdiği dünyayı boşvermişlik hissi. Yeni yeni aklım başıma geliyor.
Umarım durumları düzeltirsin renktaş. Af olasılığını beklemek senin için en doğrusu gibi.

FUfbaKOWIAA9QMu

Neden battığımızı tek görselle ne güzel açıklamışlar.

Yine gidecek benim çeyrekler :(

Bacanak oğlana sünnet düğünü yapacakmış. Düğünde bana yarım altın takmışlardı. x2 çeyrek takıcam mecbur :mad:

Yüzüm gülmüyor be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt