GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galiba Türkiye’de ev sahibi olmadan yurtdışında ev sahibi olacağım bu gidişle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bostancida kiralar 12bintlden basliyor

Boyle isin tea

☆☆☆☆

Bostancida kiralar 12bintlden basliyor

Boyle isin tea

☆☆☆☆

Geçenlerde Caddebostan’da min 50 senelik binada 4+1 sordum. 19 milyon tl dediler
Kurtköy’de zamanında 140 bin liraya yatırımlık bir projeden ev almıştım, geçen ay aynı bloktan biri 3,5 milyon tl’ye sattı. Bunlar sürdürülebilir fiyatlar değil. Satılıkta da kiralıkta da.

Geçen sene dolarda yaptıklarını küçük yatırımcıya şimdi borsada yaptılar. Dün olan gibi bir düşüş daha olsa son 15/20 günde kazandırdığını 2 günde kaybettirmiş olacak. Zaten tüm yatırım araçlarında enflasyonun altında kalıyorsun. Ne yapacak bu millet? Mecbur mu sizin ucube kur korumalı mevduatınıza?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yine anlık bir gece hareketiyle dolari 12’ye fln düsürürler diye dövizde duramiyorum

Enpara tl faizine yüzde 19 veriyor şu an, mantikli mi bilemedim

Bu topic’e bir admir tavsiyesi şart gibi duruyor

Hic unutmam 10-11 ay önce admir tavsiyesiyle bedelli parasını çıkarmıştım, dedigi hamleyi yapmasam 35-40k gerideydim

Yine anlık bir gece hareketiyle dolari 12’ye fln düsürürler diye dövizde duramiyorum

Enpara tl faizine yüzde 19 veriyor şu an, mantikli mi bilemedim

Bu topic’e bir admir tavsiyesi şart gibi duruyor

Hic unutmam 10-11 ay önce admir tavsiyesiyle bedelli parasını çıkarmıştım, dedigi hamleyi yapmasam 35-40k gerideydim
O admir @Keramettin TANRIVERDİ miydi?

Geçen sene dolarda yaptıklarını küçük yatırımcıya şimdi borsada yaptılar. Dün olan gibi bir düşüş daha olsa son 15/20 günde kazandırdığını 2 günde kaybettirmiş olacak. Zaten tüm yatırım araçlarında enflasyonun altında kalıyorsun. Ne yapacak bu millet? Mecbur mu sizin ucube kur korumalı mevduatınıza?

Doları frenlemeselerdi 20-25 bandında olacaktı o dönem fiyatlar 13tl dolar bandına endeksliydi hadi 2 katına çıksın dolar bazında yine de şu anki tam olarak hesaplanamayan enflasyon artışlarının altında kalırdı en azından insanlar dolara bakıp endeksleyebilirlerdi enflasyonu

Şu an paranı enflasyon karşısında erimeden tutabileceğin bir yöntem kalmadı

Enflasyon herşeyin üzerinde ve doların artması da buna ek katkıda bulunuyor

Kur korumalı mevduat fonu tam bir fiyasko oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2300den 3700e gitti borsa, bir zahmet düzeltme yapsın.

Kaç milyarlık bankalar 1 ayda 4 katı fiyatına çıkmış daha ne olacaktıki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt