Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.043
- 102.172
- 5.238
ev sahibi olacaksın nankörYine mi beton
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ev sahibi olacaksın nankörYine mi beton
+$5 daha ekledim bugün :red:$5 aldım hayırlısıyla :red:
Bostancida kiralar 12bintlden basliyor
Boyle isin tea
☆☆☆☆
Bostancida kiralar 12bintlden basliyor
Boyle isin tea
☆☆☆☆
Esesten bildiriyorum kiralar 5 den başlıyor biraz merkezi yerlerde.
Aksini söyledim mi hiç hıyar? Hedefim yurt dışı buradan sonraCennette yasiyorsun olm hırb. Eses muthis bi sehir
Toplam $10'ımın, Euro'nun düşüşünü değerlendirmek için 5'ini bozdurup €5 yaptım+$5 daha ekledim bugün :red:

O admir @Keramettin TANRIVERDİ miydi?Yine anlık bir gece hareketiyle dolari 12’ye fln düsürürler diye dövizde duramiyorum
Enpara tl faizine yüzde 19 veriyor şu an, mantikli mi bilemedim
Bu topic’e bir admir tavsiyesi şart gibi duruyor
Hic unutmam 10-11 ay önce admir tavsiyesiyle bedelli parasını çıkarmıştım, dedigi hamleyi yapmasam 35-40k gerideydim
Geçen sene dolarda yaptıklarını küçük yatırımcıya şimdi borsada yaptılar. Dün olan gibi bir düşüş daha olsa son 15/20 günde kazandırdığını 2 günde kaybettirmiş olacak. Zaten tüm yatırım araçlarında enflasyonun altında kalıyorsun. Ne yapacak bu millet? Mecbur mu sizin ucube kur korumalı mevduatınıza?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
2300den 3700e gitti borsa, bir zahmet düzeltme yapsın.Geçen sene dolarda yaptıklarını küçük yatırımcıya şimdi borsada yaptılar. Dün olan gibi bir düşüş daha olsa son 15/20 günde kazandırdığını 2 günde kaybettirmiş olacak. Zaten tüm yatırım araçlarında enflasyonun altında kalıyorsun. Ne yapacak bu millet? Mecbur mu sizin ucube kur korumalı mevduatınıza?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray