- 4 Ağustos 2009
- 90.918
- 72.238
- 5.358
Internet exploreri sorunsuz açar gibi görünüyor.sistemim nasıl kuzen yorumunu alayım
Ekli dosyayı görüntüle 179417
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Internet exploreri sorunsuz açar gibi görünüyor.sistemim nasıl kuzen yorumunu alayım
Ekli dosyayı görüntüle 179417
Duyum mu var tayyareci abim?Altın alın. Ben size o kadar söyleyeyim.
KuyumcuAltın birikimi yapanlar nereden alıyorsunuz? Kuyumcu mu, bankadan gram mı yoksa gram altın satan sitelerden mi?
Bankadan başladım aslında. Ama şuan kuyumcu daha kârlı gelmeye başladı.Altın birikimi yapanlar nereden alıyorsunuz? Kuyumcu mu, bankadan gram mı yoksa gram altın satan sitelerden mi?
Kuyumcularda 20 30 tl fazla, altıngram 970 ama kuyumcu 985 alış 995 satış, niye faxla onu anlamadım.Bankadan başladım aslında. Ama şuan kuyumcu daha kârlı gelmeye başladı.
Onlar da ekmeğinin peşinde. Üzerine koyacaklar elbette. Direkt fiyatına satarlarsa aç kalırlar.Kuyumcularda 20 30 tl fazla, altıngram 970 ama kuyumcu 985 alış 995 satış, niye faxla onu anlamadım.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar da ekmeğinin peşinde. Üzerine koyacaklar elbette. Direkt fiyatına satarlarsa aç kalırlar.
Ama benim alışveriş yaptığım yerlerden bankadan daha düşük fiyata alıyorum gramları.
Yolumuzdayız hamdolsun :red:Fifayi 2 euroya almalar, altini bankadan daha düşük fiyata almalar..
Seninle dost olmak isterim..
Fifayi 2 euroya almalar, altini bankadan daha düşük fiyata almalar..
Seninle dost olmak isterim..
Sabret, ucuzdan almaaya bak.Altın batırdı bizi, herşey 3'e katladı bu bırak çıkmayı düşüyor..
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi