GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devlet üc harfli marketlere laf sokuyor neden kendisi bir devlet market sinciri kurup herseyi daha ucuza satmiyor? Yasak mi böyle birsey?

Iyide onlarin da bir faydasi yok, o vakit neden digerlerine laf atiyorlar? Digerleri gereksiz yere zam yapiyorsa o vakit sende ucuza sat da görelim.
Mevzu laf atmak değil ki bir suçlu düşman yaratmak. Yoksa türkiye'de şuan pahalı olmayan birşey yok ki herşey pahalılandı burada yaptıkları düşman yaratıp seçimler öncesi onunla çatışma ortamı yaratarak oy toplamak.

Bankayla şirketlerin anlaşmasında alınan paranın işçilere dağıtılacagi ile ilgili bir şey yok bildiğim. Şirketin tasarrufunda verip vermemesi. Banka sen parayı benim banka üzerinden döndür gerisine karışmam diyor. İki taraf işlerini görürken asıl konuşulması gereken detay yok.

GscimbomMobile
Yasal düzenlemeyi bilmiyorum ama düz mantık bakarsak şöyle birşey var benden habersiz benim yerime banka ile anlaşıyor ve bana o bankadan hesap açtırıyor . O zaman bende şirkete şunu diyebilirim x bankama yatırın benim maaşımı. Saçmalık geliyor yaniliyor muyum?

mecliste yumruklu kavga

Yasal düzenlemeyi bilmiyorum ama düz mantık bakarsak şöyle birşey var benden habersiz benim yerime banka ile anlaşıyor ve bana o bankadan hesap açtırıyor . O zaman bende şirkete şunu diyebilirim x bankama yatırın benim maaşımı. Saçmalık geliyor yaniliyor muyum?
vala öyle de tamamen bankaların serefsizliği bu. o detaya göre anlasma yapılsa herkes mutlu olacak. bence de calısanın hakkı bu arada o para. calısanının olduğu için bankanın sana yatırdığı para sonucta o.

vala öyle de tamamen bankaların serefsizliği bu. o detaya göre anlasma yapılsa herkes mutlu olacak. bence de calısanın hakkı bu arada o para. calısanının olduğu için bankanın sana yatırdığı para sonucta o.
Banka zaten o parayı hersekilde verecek. Malesef kanunlar yeterli olmadığı için biz işçiler haklida olsak patronlar lehine karar veriyorlar. Kanunlar guclulun yaninda. Vicdanlı patronlarda var. Bu parayı kuruşuna kadar işçisine verenlerde var. Bulunduğum şehirde bir fabrika banka promosyonunu işçilerine kişi başı 25 bin TL yi 3 taksitle ödeyecek. Bu şekilde zihniyete sahip patronların artmasını umid ederim

hala yok kılıçdar aday olursa oy vermem ekrem olursa oy vermem diyenler vardır eminim. onlar da hakediyorlar bu sonuçları. varsa yoksa mansur diyen bir tayfa da var. mansur yavaş doğudan oy alamayıp yine kaybedince görürüm ben mansur diye ağlayanları. hem hükümetten kurtulmak isteyip hem ona oy vermem buna oy vermem diyorlar ya deliriyorum

Adami yumrukla yogun bakima gönderen sahis "mecliste olabilir böyle seyler özür dilemeyecegim" demis.

Eger bu dogruysa yine sözün bittigi yerdeyiz. Inanilmaz gercekten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt