Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.854
- 29.234
- 2.993
3 hilal market
MHP'den BİM'e karşı yeni adım: Gerekirse market açarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurdular zaten tarım kredi marketi fiyatlar aynı gene.Devlet üc harfli marketlere laf sokuyor neden kendisi bir devlet market sinciri kurup herseyi daha ucuza satmiyor? Yasak mi böyle birsey?
Iyide onlarin da bir faydasi yok, o vakit neden digerlerine laf atiyorlar? Digerleri gereksiz yere zam yapiyorsa o vakit sende ucuza sat da görelim.Kurdular zaten tarım kredi marketi fiyatlar aynı gene.
Mevzu laf atmak değil ki bir suçlu düşman yaratmak. Yoksa türkiye'de şuan pahalı olmayan birşey yok ki herşey pahalılandı burada yaptıkları düşman yaratıp seçimler öncesi onunla çatışma ortamı yaratarak oy toplamak.Iyide onlarin da bir faydasi yok, o vakit neden digerlerine laf atiyorlar? Digerleri gereksiz yere zam yapiyorsa o vakit sende ucuza sat da görelim.
Yasal düzenlemeyi bilmiyorum ama düz mantık bakarsak şöyle birşey var benden habersiz benim yerime banka ile anlaşıyor ve bana o bankadan hesap açtırıyor . O zaman bende şirkete şunu diyebilirim x bankama yatırın benim maaşımı. Saçmalık geliyor yaniliyor muyum?Bankayla şirketlerin anlaşmasında alınan paranın işçilere dağıtılacagi ile ilgili bir şey yok bildiğim. Şirketin tasarrufunda verip vermemesi. Banka sen parayı benim banka üzerinden döndür gerisine karışmam diyor. İki taraf işlerini görürken asıl konuşulması gereken detay yok.
GscimbomMobile
püskevit mi satacak3 hilal market
püskevit mi satacak
her eve 3 püskevit3 Hilal püskevitleri!
vala öyle de tamamen bankaların serefsizliği bu. o detaya göre anlasma yapılsa herkes mutlu olacak. bence de calısanın hakkı bu arada o para. calısanının olduğu için bankanın sana yatırdığı para sonucta o.Yasal düzenlemeyi bilmiyorum ama düz mantık bakarsak şöyle birşey var benden habersiz benim yerime banka ile anlaşıyor ve bana o bankadan hesap açtırıyor . O zaman bende şirkete şunu diyebilirim x bankama yatırın benim maaşımı. Saçmalık geliyor yaniliyor muyum?
Banka zaten o parayı hersekilde verecek. Malesef kanunlar yeterli olmadığı için biz işçiler haklida olsak patronlar lehine karar veriyorlar. Kanunlar guclulun yaninda. Vicdanlı patronlarda var. Bu parayı kuruşuna kadar işçisine verenlerde var. Bulunduğum şehirde bir fabrika banka promosyonunu işçilerine kişi başı 25 bin TL yi 3 taksitle ödeyecek. Bu şekilde zihniyete sahip patronların artmasını umid ederimvala öyle de tamamen bankaların serefsizliği bu. o detaya göre anlasma yapılsa herkes mutlu olacak. bence de calısanın hakkı bu arada o para. calısanının olduğu için bankanın sana yatırdığı para sonucta o.