GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nurettin müthiş bir char yav.

Niye bunca yıl mahrum kaldık bundan, daha önceden ortaya çıkmamasına şaşırıyorum ben

Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi: 16 şüpheli gözaltına alındı…
Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi.

Gram Altın: 1.084,36 TL
Çeyrek Altın: 1.791,88 TL

Dolar: 18,66 TL
Euro: 19,85 TL

Fj5w0ClVsAEG9HQ

ekonomi çok iyi (ilan gerçek. adam birde hangi kurumda çalışıyorum falan diye sormak için aramayın diye not yazmış:ROFLMAO:)

1671005783884.png

Bu adamlar bu secimde sadece meclisteki cogunlugu kaybedecekler. Baskanlik yine bunlarda kalacak.

Bende başkanlığı kaybedecekler meclis çoğunluğu AKP de olacak diyorum .Aynı iBB de olduğu gibi meclisi kitleyip seçimi tekrar ettirmeye çalışacaklar. Muhalefet sadece başkanlık seçimi olacak gibi hareket ediyor halka doğru bir şekilde anlatmıyor durumu .

Başkanlığı kaybedelerse ortada meclis falan kalacak mı zannediyorsunuz cidden? Eğer başkanlığın hakkını verecek biri seçilirse kedinin fareyle oynaması gibi bunlarla oynar ne meclisi Allah aşkına? Zaten sadece suç dosyaları önlerine çıkarılıp yargı işini yapmaya başlasa neler olur hala farkında değil misiniz? Kaç tane Sedat P. kaç tane daha A.D. , Ali B. vs çıkacak, Bülent A. çok daha keskin konuşmaya başlayacak, İ.M.G. kim bilir neler anlatacak?

O yüzden bu seçim ölüm kalım savaşı bazıları için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt