GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya geçen bir arkadaşımın eşi Türkiye'de özel eğitim öğretmeni. Asgari ücretin net 1.500 TL üzerini alıyorlar. Öğretmenler arasında Dolar günü düzenliyorlarmış 15-20 kişi. Hem de 100 Dolar. 1.800-1.900 TL yani :red: Aldıkları kuş kadar maaştan 1.800-1.900 TL'sini dolar yapıp birbirlerine veriyorlarmış.

Millet iyice sapıttı.

Ya geçen bir arkadaşımın eşi Türkiye'de özel eğitim öğretmeni. Asgari ücretin net 1.500 TL üzerini alıyorlar. Öğretmenler arasında Dolar günü düzenliyorlarmış 15-20 kişi. Hem de 100 Dolar. 1.800-1.900 TL yani :red: Aldıkları kuş kadar maaştan 1.800-1.900 TL'sini dolar yapıp birbirlerine veriyorlarmış.

Millet iyice sapıttı.
Asgari ücret almayan öğretmen duymak sevindirici

cumhurbaşkanımızın yanındayız. 5500 tl neyinize yetmiyor lan!!

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 bin TL asgari ücret konusunda olumsuz görüş bildirdi.

cumhurbaşkanımızın yanındayız. 5500 tl neyinize yetmiyor lan!!

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 bin TL asgari ücret konusunda olumsuz görüş bildirdi.

Böyle bir SON DAKİKA nerde? Milleti gaza getirme arif!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ne gülüyon Ali?
İşletmelerin bütçelerinde maaşların bütçedeki oranını söyler misin bana?
Sektörüne bağlı ama hiçbirinde 5-10 değil. Sağlık, hizmet, teknoloji vs. gibi sektörlerde 30-40 oluyor.

Bir de maaşa zam sadece işyerlerinin giderlerini arttırmıyor. İnsanların bütçesini dolayısıyla bir ürüne vermeye razı oldukları parayı arttırıyor.

Sektörüne bağlı ama hiçbirinde 5-10 değil. Sağlık, hizmet, teknoloji vs. gibi sektörlerde 30-40 oluyor.

Bir de maaşa zam sadece işyerlerinin giderlerini arttırmıyor. İnsanların bütçesini dolayısıyla bir ürüne vermeye razı oldukları parayı arttırıyor.
En düşük kalem maaş sektörde Ali ve diğer bütün giderler yıl boyunca artma ihtimaline sahipken maaş giderleri sabit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt