GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dış ticaret açığı martta 8,34 milyar dolar oldu. 12 aylık cari açık ise şubatta 55,4 milyar dolar ile 10 yılın zirvesinde.

Öte yandan “Arka kapı” dan satışlarla dövizi baskılamaya çalışan Merkez Bankası, 3 Mart-21 Nisan arasında 72 ton yani 4,7 milyar dolarlık altın satmış.

Gram Altın: 1.243,38 TL
Çeyrek Altın: 2.054,64 TL

Dolar: 19,45 TL
Euro: 21,43 TL

Seçimi kaybederlerse ilk bir kaç gün içinde döviz kuru serbest bırakıp son darbeyi vurabilirler. Ben bilmem ekonomi bilir!!!

benim kayinpeder asgari ucretle calisiyor emeklilik yasi geldi.

cok severim kendisini ama akpyi birakamiyor adam nedense. ulan gencliginde de devrimci solcuymus nasil is anlamadim.

gecen eve gidip 32bin liraya lg oled tv almis hasta trabzonsporlu fanatik sirf mac izlemek icin aldi.

ben de gidip 4500 liraya 43 inch tv aldim kafalar bambaska calisiyor

Powell yavşağı dünyayı ekonomik krize sürüklemeye devam ediyor.

Gram Altın: 1.241,52 TL
Çeyrek Altın: 2.051,57 TL

Dolar: 19,46 TL
Euro: 21,41 TL

benim kayinpeder asgari ucretle calisiyor emeklilik yasi geldi.

cok severim kendisini ama akpyi birakamiyor adam nedense. ulan gencliginde de devrimci solcuymus nasil is anlamadim.

gecen eve gidip 32bin liraya lg oled tv almis hasta trabzonsporlu fanatik sirf mac izlemek icin aldi.

ben de gidip 4500 liraya 43 inch tv aldim kafalar bambaska calisiyor

Sayın Hekimim,

Kısa bir kerrat cetveli hesabıyla asgari ücretli ve 32 bin tlye tv alıyorsa ya Dubai'de yüksek maaşlı damadı vardır ya da EYT'den gelecek tazminata güveniyordur ya da Carpe Diem diyordur dayı.

Sayın Hekimim,

Kısa bir kerrat cetveli hesabıyla asgari ücretli ve 32 bin tlye tv alıyorsa ya Dubai'de yüksek maaşlı damadı vardır ya da EYT'den gelecek tazminata güveniyordur ya da Carpe Diem diyordur dayı.
olm ben kendi turkiyedeki evime 4500 liraya nextstar mi ne uyduruk tv aldim diyorum :D

carpe diem diyor her daim kayinvalide bunu oldurecek yakinda

yalniz torun iste bizim iki tv yi dedesinin de mac izledigi tv yi kirdi esek sipasi durdurulamiyor tum tvlerde koruma var artik :D

160'dan AAPL aldim. MSFT treni kacti maalesef

VCR aldim 250'den yerinde saydi ne yazik ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt