GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ekonomi politikasında ısrar devam ederse ki öyle görünüyor, tertemiz batıcaz ve umurumda değil. Memur olduğum için yine yoksulluk sınırının altında ama açlık sınırının üstünde yaşarım bir şekilde. Asgari ücretle çalışıp oyunu reisinden esirgemeyen halkımız düşünsün.

Mood:

Yurtdışına iş yapma vakti geldi artık. 2 gündür besim tibuk gibiyim çokta şaapmıyorum.
Ta 1 ay önce yazdım mesleği elinde olan az buçuk bilgi sahibi herhangi birey gelecek herhangi krizden minimum yara ile kurtulur ancak belirli kesim için pakistan modeline doğru gidiliyor hayırlısı.

Dünkü seçimle

Kur Korumalı denen garabeti daha ne kadar götürebilecek sence?

-60 milyar dolar rezervle hangi dış borcu ödeyecek?

21 milyar dolarlık ötelenmiş rus gazı borcu nasıl ödenecek?

Valla çok . değil afedersin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
dün ilk defa imamoğluyla yavaşın yalanına denk geldim

tr saati 9da chp veri tabanında akp öndeydi
biz öndeyiz dediler

ikincisi ise seçimden önce sadece 300k yabancı seçmen var endişeye mahal yok dediler

2,1 milyon yabancı uyruklu oy kullanmış!

üçüncüsü ise 2 sene önce teşkilatlara imanoğlu aday olacak diye bilgi veriliyor

parti içinde halktvninde içinde olduğu kumpas kuruluyor imamoğluna 1 ay önce gsc futbol başlığına yazmıştım

zaten parti içinde kaybetti seçimi

benim içinde chp bitmiştir

bu salak parti myksi ile bir yolum olmaz

alın pironuzu münasip .....

çok büyük operasyon çekiliyor imamoğlu ve mansura yalan söylemiyorlardı
öyle bilgilendiriliyorlardı demek operasyon devam ediyor bu ikisine!

çok büyük operasyon çekiliyor imamoğlu ve mansura yalan söylemiyorlardı
öyle bilgilendiriliyorlardı demek operasyon devam ediyor bu ikisine!

Operasyon falan değil

Onursal Adıgüzel vasıfsız ve başarısız herifin teki

Bu herife nasıl bu kadar sorumluluk verilir. Site yine çöküktü

Bunlar oy da çaldırmışlardır

Operasyon falan değil

Onursal Adıgüzel vasıfsız ve başarısız herifin teki

Bu herife nasıl bu kadar sorumluluk verilir. Site yine çöküktü

Bunlar oy da çaldırmışlardır

basbaya op çektiler

veriler yerine simulasyon sonucunu paylaşıyorlardı

imamoğluna operasyon 1 senedir var parti içinde
mahir polat, tuncay özkan, engin özkoç, özgür özel, tinerci yardımcısı ismi aklıma gelmedi, özellikle izmir tayfa yani imamoğlunun chpnin başına geçmesini istemiyorlar halk tvde bunların elinde operasyon merkezi orası

kk kullanışlı aparat bunlar için

cananı bilemiyorum ama özellikle istanbul mitingine katılımın az olması ondanda şüphelendirmiyor değil

basbaya op çektiler

veriler yerine simulasyon sonucunu paylaşıyorlardı

imamoğluna operasyon 1 senedir var parti içinde
mahir polat, tuncay özkan, engin özkoç, özgür özel, tinerci yardımcısı ismi aklıma gelmedi, özellikle izmir tayfa yani imamoğlunun chpnin başına geçmesini istemiyorlar halk tvde bunların elinde operasyon merkezi orası

kk kullanışlı aparat bunlar için

cananı bilemiyorum ama özellikle istanbul mitingine katılımın az olması ondanda şüphelendirmiyor değil
Kaftancıoğlu o toplara girmez. Diğer isimlerden kim dahil kim değil çok da bilmek mümkün değil ama Kılıçdaroğlu bile bu konuda masum değil bence

Operasyon tabii ki var ama çoktan yapıldı ve tamamlandı. Hatırlıyor musun herkes Karadenizli bir müteahhit ikinci bir Tayyip bu ülke kaldırmaz falan diye konuşuyordu. CHP böyle bir partidir merkez sağ partileri dikey yapılanır CHP ise yatay yapılanmadır herkes her an birbirinin ayağını kaydırabilir ve mütemadiyen bir köşe kapmaca oynanmaktadır

Kaftancıoğlu o toplara girmez. Diğer isimlerden kim dahil kim değil çok da bilmek mümkün değil ama Kılıçdaroğlu bile bu konuda masum değil bence

Operasyon tabii ki var ama çoktan yapıldı ve tamamlandı. Hatırlıyor musun herkes Karadenizli bir müteahhit ikinci bir Tayyip bu ülke kaldırmaz falan diye konuşuyordu. CHP böyle bir partidir merkez sağ partileri dikey yapılanır CHP ise yatay yapılanmadır herkes her an birbirinin ayağını kaydırabilir ve mütemadiyen bir köşe kapmaca oynanmaktadır

cananda sadece şüphelendim öyle bir bilgimde yok diğerlerinin bilgisi direkt mykdan özellikle mahir polat denen itin tüm myk şuanda halktvde onun elinde pek ortada olmadığı için insanlar bilmiyorda

yemin ediyorum iğreniyorum ve üzülüyorum yıllarca şişli belediye meclisinde chpden bulunmuş bir ailenin mensubuyum

amcamla mustafa sarıgül eski ortaklardı mustafa sarıgülüde hiç sevmem bazı nedenlerden olayı ama adamın tırnağı olamazlar bunlar!

insanlara anlatınca komplo filan sanıyorlar

parti içi saha anketlerinde mansurun %52 imamoğlunun %49 kknin %42 oyu vardı

meral akşenerin bile %44 dü

bilerek isteyerek gittiler üçüncü sırada ki adamı aday gösterdiler

ben bu ihanete katlanamıyorum yediremiyorum

Gram Altın: 1.275,23 TL
Çeyrek Altın: 2.107,27 TL

Dolar: 19,68 TL
Euro: 21,43 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt