Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.786
- 109.609
- 4.878
Valla bu son yazılan liste doğruysa baya olumlu gibi duruyor bakalim. 2002-2007 kadar olmasa da iyi bir listeKabine hakkında ne düşünüyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla bu son yazılan liste doğruysa baya olumlu gibi duruyor bakalim. 2002-2007 kadar olmasa da iyi bir listeKabine hakkında ne düşünüyorsun?
Liste iyi duruyor, nasıl bir ekonomi politikası yürütülür bilinmez gerçi. Bu arada Fidan’ın Dışişleri Başkanlığı veliahtlık olarak yorumlanmış.Valla bu son yazılan liste doğruysa baya olumlu gibi duruyor bakalim. 2002-2007 kadar olmasa da iyi bir liste

Guzel yorumHafize Gaye Erkan'ı çok iyi tanırım
Bir kere Prof. Dr. yazmak komik olmuş akademisyen değil
Suadiye'de komşumuzdu. Ninesi sn. Vesile hanım çok kıymetli biridir
Zamanında bana Goldman Sachs stajı ayarlamıştı
Zehir gibi biridir ama son dönemde kariyeri pek iyi gitmemekteydi
Yakın zamanda hem banka batırdı hem de bir fondan dehlendi
Yani umarım Amerika'da yapacak iş bulamadı diye burada salla başı al maaşı yapmaya gelmiyordur da doğru bildiğini yapmasına izin verirler
(Ki bence vermek zorundalar yoksa ülke batacak)
Ağabey tebrik etmek için aradım telefonu açmadı. Hemen havalara girmiş. Biz kendisinin lise talebesi halini biliriz oysa.Guzel yorum
banka batirdiysa isabet bir secim olmus renktas, istikrardan yanayizHafize Gaye Erkan'ı çok iyi tanırım
Yani umarım Amerika'da yapacak iş bulamadı diye burada salla başı al maaşı yapmaya gelmiyordur da doğru bildiğini yapmasına izin verirler
Hafize Gaye Erkan'ı çok iyi tanırım
Ya bence de en ideal aday üniversite dışı deneyimi de olan bir doktoralı ekonomist olurdu (bkz. K. Derviş) ama kendisi dediğin gibi alıştırıldığımız seviyenin çok üstünde.Kendisini gram tanimam adini da yeni duydum. Zaten Doktora yaptigi disiplin bile teknik bir dal aslinda doktora icin uygun bile degilNeyse, simdi olay baska konulara gelmesin ancak hem universite derecesi hemde sonradan aldigi egitimler bu koltuk icin "n.s.a'da" yeterli degil ancak Nebati vs.. gibilerin Bakan oldugu ortamda, normal diyebiliriz
Koca MB Baskanliginin geldigi noktaya bak.
Ya bence de en ideal aday üniversite dışı deneyimi de olan bir doktoralı ekonomist olurdu (bkz. K. Derviş) ama kendisi dediğin gibi alıştırıldığımız seviyenin çok üstünde.
Mühendisliğin doktorası olmaz görüşüne katılmıyorum, lab phd dediğimiz şey de neticede bir phd. Kendisinin eğitim macerasını bildiğim kadarıyla aktarayım: Boğaziçi'ndeyken bir helikopter tasarımı projesine dahil olmuştu sonra yanlış hatırlamıyorsam o bir NATO projesine dönüştü. Daha sonra Princeton ORFE'ye gitti doktora için ki orada bayadır bir Türk etkisi var Erhan Çinlar, Ahmet Çakmak ve Mete Soner gibi hocalar sebebiyle.
ABD'de bu financial engineering işine biraz kötü bakılır çünkü bu kimseler (haklı olarak) 2008 krizinden sorumlu tutulur, özellikle Columbia Üniversitesi'nin FE departmanının feci bir ünü vardır bu konuda. Aslında ben küçükken üniversitede hoca olmak istiyodu ama doktorayı bitirir bitirmez IB oldu. O işi de iyi yapıyordu diye tahmin ediyorum çünkü ben staj yaparken şirkette namı baya iyiydi.
Her neyse şu son birkaç senelik cvsi iyi olmasa da kafasının çalıştığına ve ekonominin basit doğrularını bildiğine dair hiçbir şüphem yok. Umarım ülkenin selameti için bunları uygulama fırsatı bulur.
Ekli dosyayı görüntüle 185670
2 saat 45 dakikan kaldı..
Bir an önce piyasa açılsa da , senin gibi çok bilimişlerin parasını alsam..!
Bakalım o zaman da böyle konuşabilcen mi![]()
Gram Altın: 1.320,27 TL
Çeyrek Altın: 2.263,00 TL
Dolar: 21,14 TL
Euro: 22,76 TL