Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.843
- 102.024
- 5.238
Böyle devam edersem sevaplarım ile Peygambere komşu olacağım.Farz olarak nitelendiriliyor zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle devam edersem sevaplarım ile Peygambere komşu olacağım.Farz olarak nitelendiriliyor zaten.
Ben 1-2 dönüm bir yer kapatma peşindeyim.Böyle devam edersem sevaplarım ile Peygambere komşu olacağım.
umarım zina nikahı kılıyorsundurBen 1-2 dönüm bir yer kapatma peşindeyim.
O yüzden bol bol borçlanıyor, bol bol zina yapıyorum.
Nikahsız yapmamaya özen gösteriyorum diyeyim.umarım zina nikahı kılıyorsundur
o zaman daha çok çalışman lazım. Yolu yordamı varNikahsız yapmamaya özen gösteriyorum diyeyim.
Fırsat transferini de kaçırmıyorum elbette.
Nikahsız yapmamaya özen gösteriyorum diyeyim.
Fırsat transferini de kaçırmıyorum elbette.
Pandemi dönemi Playstation satışları arttı diye ek vergi koydular ya. Airfryer'e koyacak olmaları çok normal.Kredi kartıyla vade farkına bakmaksızın yüksek taksitlerle elektroniğe daldım son 2 haftadır. Kulaklık, airfryer, çay makinesi, dikey süpürge, mikrodalga (nedense bana hep komik gelmiştir ismi), gözlük vs neye ihtiyacım varsa kartın ırzına geçtim. World kart olsaydı bir bu kadar daha alırdım taksit sayısı yüksekliğinden.
Adamlar airfryer için bile ek vergi düşünüyormuş. Bu nasıl bir gözüdönmüşlük anlamadım.
rte kurtarsin