GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kredi kartıyla vade farkına bakmaksızın yüksek taksitlerle elektroniğe daldım son 2 haftadır. Kulaklık, airfryer, çay makinesi, dikey süpürge, mikrodalga (nedense bana hep komik gelmiştir ismi), gözlük vs neye ihtiyacım varsa kartın ırzına geçtim. World kart olsaydı bir bu kadar daha alırdım taksit sayısı yüksekliğinden.

Adamlar airfryer için bile ek vergi düşünüyormuş. Bu nasıl bir gözüdönmüşlük anlamadım.

Nikahsız yapmamaya özen gösteriyorum diyeyim.

Fırsat transferini de kaçırmıyorum elbette.

Mut'a nikahı var Reis İran'da. Bizim üst düzey isimler de işini öyle görüyormuş, yönetimde bok gibiyiz ama o konularda devlet erkanımız birer Icardi maşallah.

Kredi kartıyla vade farkına bakmaksızın yüksek taksitlerle elektroniğe daldım son 2 haftadır. Kulaklık, airfryer, çay makinesi, dikey süpürge, mikrodalga (nedense bana hep komik gelmiştir ismi), gözlük vs neye ihtiyacım varsa kartın ırzına geçtim. World kart olsaydı bir bu kadar daha alırdım taksit sayısı yüksekliğinden.

Adamlar airfryer için bile ek vergi düşünüyormuş. Bu nasıl bir gözüdönmüşlük anlamadım.
Pandemi dönemi Playstation satışları arttı diye ek vergi koydular ya. Airfryer'e koyacak olmaları çok normal.

Arabayı satmaktan vazgeçtim biraz daha dursun otoparkta 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt