- 23 Temmuz 2011
- 75.713
- 51.196
- 4.843
Herkes dillendiriyor üstad bilmiyorum ki. Reis engel olmazsa artış olacak gibiFaiz artırımı kesin mi acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes dillendiriyor üstad bilmiyorum ki. Reis engel olmazsa artış olacak gibiFaiz artırımı kesin mi acaba
Bugün dolar ve altın alma durumu vardı kayinpederin, alma dedim, yükselirse tekrar faiz artırımı olmadan beni hanım çiğ çiğ yerHerkes dillendiriyor üstad bilmiyorum ki. Reis engel olmazsa artış olacak gibi
Evyık diyorum ben o kan emicilere!!!Asgari ucrete zam geliyor
Maltepe Evkurdan taksitle aypon cep telefonu , leptap ve misir patlatma makinasi alacagim.
Hep 15-20k dolar bandındaydı bunların tuitionıBen de ozel okula gittim ama bir kac senesini bursla okudum. O zamanlar boyle manyak paralar yoktu. 20 bin dolar ayip.
Zannetmiyom ben giderken bu kadar pahali degildi yani 80lerdeHep 15-20k dolar bandındaydı bunların tuitionı
Üstad 80'lerden beri altı sıfır falan atıldı liradan. Ben son 20 yıl için konuşuyorumZannetmiyom ben giderken bu kadar pahali degildi yani 80lerde
Tamam kizma birader. Dedigin gibi olsun.Üstad 80'lerden beri altı sıfır falan atıldı liradan. Ben son 20 yıl için konuşuyorum
Estf. amca kızmadım günümüz şartlarına göre yazdım. Eskiden eğitim genel olarak ucuzmuş. Örneğin sen ABD'de yaşıyon iyi bilirsin bu muhabbeti en klas üniversitelerin bile tuition'ı part time çalışarak çıkıyormuşTamam kizma birader. Dedigin gibi olsun.
Amca ne? Abi de bariEstf. amca kızmadım günümüz şartlarına göre yazdım. Eskiden eğitim genel olarak ucuzmuş. Örneğin sen ABD'de yaşıyon iyi bilirsin bu muhabbeti en klas üniversitelerin bile tuition'ı part time çalışarak çıkıyormuş