Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.769
- 109.591
- 4.878
İki dk boş yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İki dk boş yapma
22sine kdr 2 geri 3 ileri olur. Faizle birlikte salınım. Sonra alttan toplarız. 25e dayanirsa tekrar bozar mevduata atariz %40 oldu ztn.
Defolİki dk boş yapma
Temiiiz22sine kdr 2 geri 3 ileri olur. Faizle birlikte salınım. Sonra alttan toplarız. 25e dayanirsa tekrar bozar mevduata atariz %40 oldu ztn.
Ewt plan bu.
Engeli yedin
SS alındı. Para kaybim olursa cimere yazarım zarara ugrattigin için.22sine kdr 2 geri 3 ileri olur. Faizle birlikte salınım. Sonra alttan toplarız. 25e dayanirsa tekrar bozar mevduata atariz %40 oldu ztn.
Ewt plan bu.
SevindimEngeli yedin
Bn reyiz olsam, faizi 8 puan arttırıp piyasa beklentisini tam karşılamayıp kurun gıdım gıdım artmasına sebep olurum. Söylemde de faiz artışlarının devam edebileceğini deklare edilmesine izin veririm. +8 puan ile bankalar 45/50 bandına çeker zaten mevduat faizini, piyasa doymadığı için kur da 25e gelir.22sine kdr 2 geri 3 ileri olur. Faizle birlikte salınım. Sonra alttan toplarız. 25e dayanirsa tekrar bozar mevduata atariz %40 oldu ztn.
Ewt plan bu.

İster ister psikolojik eşik var orayı aştığında kimseye laf anlatamazsın. Bu tayyip de olsa aynısı f.sultan mehmed de olsa aynı.Asgari ücret 1000 dolar mı olacak rts. Dolar düşmez bosuna bekleme. Düşmesini kimse istemez.
İster ister psikolojik eşik var orayı aştığında kimseye laf anlatamazsın. Bu tayyip de olsa aynısı f.sultan mehmed de olsa aynı.
O sınırı da aşmamak için benzer yapıyla gidersen de ülkenin yarısını satman gerekir. O nedenle bir şekilde aşağılara gelmesi gerekiyor. 13-15 olmaz 18 olur buna çabalayacaklar.
Daha önümüzde belediye seçimleri ardından 2 dönem kuralının da kalkacağı anayasa referandumu var.
Bir şekilde dengeye oturmalı. 20ler uzun süre sürdürülebilir fiyatlandırmalar değil.
Ondan sonra ver elini hanedanlık.
Ne yaparak 18e ulaşabilirler renkdaş? Bana göre imkansız? Ama teorin varsa dinlemek isterim.İster ister psikolojik eşik var orayı aştığında kimseye laf anlatamazsın. Bu tayyip de olsa aynısı f.sultan mehmed de olsa aynı.
O sınırı da aşmamak için benzer yapıyla gidersen de ülkenin yarısını satman gerekir. O nedenle bir şekilde aşağılara gelmesi gerekiyor. 13-15 olmaz 18 olur buna çabalayacaklar.
Daha önümüzde belediye seçimleri ardından 2 dönem kuralının da kalkacağı anayasa referandumu var.
Bir şekilde dengeye oturmalı. 20ler uzun süre sürdürülebilir fiyatlandırmalar değil.
Ondan sonra ver elini hanedanlık.
Benim de beklentim aslında yok ama ne gerekiyorsa yapmaya çalışacaklar. Mehmet şimşek etkisiyle bir 6 liralık çekilme olabilir. Esnek davranacaklarını zaten belirttiler.Ne yaparak 18e ulaşabilirler renkdaş? Bana göre imkansız? Ama teorin varsa dinlemek isterim.
@Gökhan SancakYeter be! Allah'ın cezası
Üstad ABD'den gelen bu Gaye kimdir necidir? Ekonomi üstadı olarak illa ki bir şeyler kulağına gelmiştir.Hay senin beyaz yakana..!