Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikiz bulsun beraber garip sevindirelim.Abine 80 lik bir çıtır ayarla da şu hayattan kurtulsun.
TL ye çevirince bile bizden ucuz lan!Ekli dosyayı görüntüle 207360en son indirimde fiyatlar böyleydi. asagi yukari her türko marketi bu fiyatlara veriyor indirim oldugunda. 2-3 market var burada, her hafta birileri bazi indirimler yapiyor. normal fiyattan alan pek görmedim
1 tane kücük dükkan var türk kasabi olarak. onlar kiymayi 9 euroya, kusbasini 12 veya 12.50ye satiyor normal olarak. indirim yapmiyor fazla. müsterisi hep sabit.
100 gram premium pastirma normal fiyati 5 euro ama indirimde 3,50ye düsüyor.
en kaliteli egetürk sucugu normal fiyatta 15 euro ama indirimde 12,50 veya 12,80e düsüyor
tavuk gögsü 1 kilosu indirimde 6 euro oluyor. ben ne alacaksam 2 kilo alip dondurucuya emanet ediyorum
en pahali steak etin kilosu 20 euroyu gecmez - somon fileto kilosu 25 euro suan. balik pahali
8 yıllık kıdeme sahip Bosch işçisi orada kaç euro alıyor? Çalışma şartları vs nasıl?3 oda daireler 400 bin eurodan basliyor artik benim yasadigim bölgede.
her ay 1000 euro ödesen 33 sene @Umut Işık
haftada 35-40 saat normal calisma süresi olur8 yıllık kıdeme sahip Bosch işçisi orada kaç euro alıyor? Çalışma şartları vs nasıl?
Tabi konut kredisinden bahsediyorum ben. Kendin yaptırmak istersen ihtiyaca başvurulur tabi.Bu bitmis ev kredisi di mi? Yani kendin yaptirmak istersen ihtiyac kredisi almak zorundasin. Dogru mu? Bir de yurt disinda yasayan vatandaslar Turkiye'deki bir bankadan kredi alabiliyor mu?
Yurtdışında yaşayan ve statü olarak Türk vatandaşlığı ile ilintili ( çifte vatandaşlık gibi) olan herkes alabilir.Bu bitmis ev kredisi di mi? Yani kendin yaptirmak istersen ihtiyac kredisi almak zorundasin. Dogru mu? Bir de yurt disinda yasayan vatandaslar Turkiye'deki bir bankadan kredi alabiliyor mu?
Tabi konut kredisinden bahsediyorum ben. Kendin yaptırmak istersen ihtiyaca başvurulur tabi.
Valla ortak pasaport varsa alabiliyorsun. Ben hiç almadım ama alanlar duydum. Tamamen bulunduğu ülkenin vatandaşı olup Türkiye vatandaşlığını yakanlar alabiliyor mu onu bilmiyorum.
Sadece Turk vatandasiyim. Ev yaptirmak istiyorum. Pesin para yerine kredi kullanmak daha mantikli geliyo.Yurtdışında yaşayan ve statü olarak Türk vatandaşlığı ile ilintili ( çifte vatandaşlık gibi) olan herkes alabilir.
Ancak prosedür işleri çok fazla ve zaten şu anda neredeyse hiç kimse kredi alamıyor.
Kredi alma işini bir dönem unut yani.
Arkadaşlar geçen ay konut kredisi için banka banka dolaştım 800 bin lira için ama hiç biri vermedi. malum su anda bankalar konut kredılerınde 300 bine kadar kredi verıyor. Hatta onu da zar zor verıyorlar. Bugun faiz kararı açıklanacak... Sorum şu...
Bu kararla ilgili oldugunu soyluyorlardı bankacılar , bugun karar acıklanacak , sizce bankalar hemen yarından itibaren muslukları acarlar mı ? süreç nasıl işler?