Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.838
- 25.813
- 2.893
MTV mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağzımda çalkalarım net.m yok sek iç
Togg'un dikiz aynalarını kemirsinler.Emekliye refah payı yok mu :d
Togg'un dikiz aynalarını kemirsinler.
Bu kitlenen mtv suri kardeslerimizden de alinacak mi seskom. Yoksa onları da mı bize yuklemisler yineŞu tiplerin dünya kaynaklarını tüketmesine acıyorum.
Suri kardeşlerimize yük olmak mı? Sen ümmet düşmanı mısın? Enayi Türkolar ödesin işteBu kitlenen mtv suri kardeslerimizden de alinacak mi seskom. Yoksa onları da mı bize yuklemisler yine
KK halen koltukta oturduğu ülkede muhalefetten bir şey olmaz iktidar olmayan da bile koltuk sevdası daha ağır basıyor 100 tane seçime girilse gene iktidar kazanır. Yeni bir parti önderliğinde güçlü bir muhalefet çıkışı olmadığı sürece sürünmeye devam ederiz.Muhalefetin eksikligi her yerde karsimiza cikiyor. Dogru duzgun bi muhalefet olsa bunlar bu ulkeyi bu duruma getiremezlerdi.
Kamil kendini suclamak yerine başarıdan falan bahsediyor. Yerinde olsam intihar ederdim
Allaaaaaaaaaaaaaaaaauekber!
Reis böyle devam etsin belediye seçimlerine ampule gavura vurur gibi vururum mührüÇiğne beni çiğneeeeeeeğğ