GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulke zaten secimden once batmisti
makyajladilar kamufule ettiler beles dogalgaz diyip enflasyonu dusurup isciye emekciye dusuk zam yaptilar

simdi nemi olacak herkes sefaletten kirilacak isci emekli surunecek kuyruklar stokculuk artacak ev arac fiyatlari ikiye katlanacak kiralar ucup gidecek barinma sorunu iyice aratacak

Buyuk sehirlerde hayat iyice kitlenecek
sonrasinda yerel secimler gelecek ver mehteri diyip yine secimi kazanacak

Cunku bu ulke bir cok seyi sonuna kadar hakediyor bu ulkenin tek kurtulusu olur 1 yil icerisinde olaganustu bir olayla erken secime gitmek olur baska kurtulusuda yoktur

Valla çok kıskanıyorum memleketim bir başkaydı 45 lt depoya çeyrek doldurtuyordum mis gibi 3 gün yetiyordu
Haftada iki kez benzin istasyonuna gidip arabayı yıkatıyordum şimdi özlüyorum bu rutini

Ecnebi memleket 160lt tank var bekle bekle dolmuyor ayda bir bilemedin iki kez gidiyorum benzin istasyonuna

Gece yarısı zam haberini bekleyip girdiğimiz kuyrukları özlüyorum
O kuyruklarda yapılan muhabbetler , yok abi adam yol yaptı bak herkeste lüks araç, gılışdar gelse benzin bulamayız, yeni gaz bulunmuş Karadeniz’de , valla burda Filipinli pompacı ile muhabbet açamıyorum , üzücü ..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5 lira 50 litrelik araçta 250 TL her depoda fazla ödemek demek.

Kurunun yanında yaş da ( yani biz) yanıyor olan bize de oluyor zoruma o gidiyor yoksa hakikaten daha beter olsun diyip kenara çekilip izlemelik ortam

Doğrusu kuru sex yanında yaş bizi skyorlar çünkü seküler kesim ötvsini ödediği vaZelinini her daim yanında taşır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt