Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vatan hayini! Reisi sana yedirmeyiz!
Küçük yerde yaşadığımdan tüm migroslara baktım kalmamış, üç harfli zincir marketlerde bu markanın satışı yok zaten iyi yapıştırmışlarEczaneler kendi ürünlerı dışında sattıkları seylere iyi yapıştırıyorlar. Çok büyük fark oluyor.
Migrosta 263 tl. Ebebekte 229 görünüyor.
tamamını izle. bu konuşma anından aldım linki.
övüyor eleştirmiyor.
Eczacılar çok acayip ya afları yok. Bu tür ürünleri marketlerden indirimde buldukça alıp kenara koymak lazım. Yada bitmeye yakın e-bebek online mağazadan sipariş vermek lazım.Küçük yerde yaşadığımdan tüm migroslara baktım kalmamış, üç harfli zincir marketlerde bu markanın satışı yok zaten iyi yapıştırmışlar
son zamanlarda oto tamircisinden, elektrikçisine, eczacısından, nakliyatçısına tutan tuttuğuna iyi yapıştırıyo memlekette
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kiz tarafi dūşūnsūn.Sex hayatımızda sekteye uğradı.
Bütün gün kaldırıyorum..@Kubat Tokmakçı
KRAL, senin işler ne alemde acaba piyasada durgunluk yoktur muhtemelen senin işler daha da açılmıştır.
Saygılarımla
cebe el gitmeden bele iş gitmez rengomBütün gün kaldırıyorum..
İndiriyorum..
Hamdiyi gıdıklıyoruz..
Hem keyifli hem eğlenceli..
Yuro ile veriyor paychecklerimizi..
![]()
cebe el gitmeden bele iş gitmez rengom
Vatan hayini! Reisi sana yedirmeyiz!
gerçekleşecek olan %116 o zamanTürkiye Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22,3'ten yüzde 58'e yükseltti.
bünye derken tövbe est. allah böyle alıskanlıktan korusunZam yok mu zam.
bünye alışınca istiyor artık.
Nebatinin degerini bilemedik.Türkiye Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22,3'ten yüzde 58'e yükseltti.