GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eczaneler kendi ürünlerı dışında sattıkları seylere iyi yapıştırıyorlar. Çok büyük fark oluyor.
Migrosta 263 tl. Ebebekte 229 görünüyor.
Küçük yerde yaşadığımdan tüm migroslara baktım kalmamış, üç harfli zincir marketlerde bu markanın satışı yok zaten iyi yapıştırmışlar
son zamanlarda oto tamircisinden, elektrikçisine, eczacısından, nakliyatçısına tutan tuttuğuna iyi yapıştırıyo memlekette

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küçük yerde yaşadığımdan tüm migroslara baktım kalmamış, üç harfli zincir marketlerde bu markanın satışı yok zaten iyi yapıştırmışlar
son zamanlarda oto tamircisinden, elektrikçisine, eczacısından, nakliyatçısına tutan tuttuğuna iyi yapıştırıyo memlekette

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eczacılar çok acayip ya afları yok. Bu tür ürünleri marketlerden indirimde buldukça alıp kenara koymak lazım. Yada bitmeye yakın e-bebek online mağazadan sipariş vermek lazım.
10 gün kadar bir e-ticaret mağazasında çalıştım eczacının mağazasıydı bu burun spreylerinin fiyat farkını görünce aklım şaşırdı.
50 ml sprey mağazada 170 internette 150.
150 lira içinde %17 mağaza payı 22,5 kargo +kar var.

Ağzıyla mağazada daha çok kar edildiğini müşteri gelince mecbur alıp gittiğini falan söylüyorlar.

Kim kime geçirirse bu ülkede

EYT, verilen saçmasapan vaatler ve KKM gibi kamburlar yüzünden ekonomide deli gibi büyük bir açık var. Devletin de vatandaştan başka gelir planı yok belli ki. Sapladıkça saplayacaklar, seçim iklimine girene kadar orta ve alt tabakanın anasını ağlatacaklar belli ki.

Winter is coming belli ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt