- 15 Ocak 2012
- 8.710
- 5.320
- 1.343
Hocam kaza bela sıkıntı olmadığı sürece ben gelicem.Arkadaşlar 22 Temmuz cumartesi saat 19:00 Seyrantepe metrosu, gelip gelmeme durumunuzu bildirirseniz memnun olurum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam kaza bela sıkıntı olmadığı sürece ben gelicem.Arkadaşlar 22 Temmuz cumartesi saat 19:00 Seyrantepe metrosu, gelip gelmeme durumunuzu bildirirseniz memnun olurum.
Arkadaşlar 22 Temmuz cumartesi saat 19:00 Seyrantepe metrosu, gelip gelmeme durumunuzu bildirirseniz memnun olurum.
Maalesef gelemiyorum![]()
Maclar nerede oluyorlar arkadaslar? Yas siniri var mi birde maskeyle oynasam sorun olur mu
ankaraya gelinde elinize verelim istanbul tayfası.
Oo satışfekşınlar başladı rengo![]()
Zaten kesin değildi ama doktor futbolu yasakladı maalesef.Diz arkasında kist ve liner menisküs yırtığımı ne var bide.Sadece yüzme ve yürüyüş yapabilirmişim![]()
cumartesi bana uymuyor renktas, pazar olursa gelirim demistim. iyi eglencelerArkadaşlar 22 Temmuz cumartesi saat 19:00 Seyrantepe metrosu, gelip gelmeme durumunuzu bildirirseniz memnun olurum.
1. @Keramettin TANRIVERDİ
2. @Kütük Keçeoğlu
3. @Müfik Koyu
4. @Melih Peker
5. @Serhan Kurtulmuş
6. @Tamer Kaptan
7. @Mehmet BİLİCİOĞLU
8. @Can BİLİCİOĞLU
9. @Güven Soytürk
10. @Berkan Baba
11. @Ferhat Öztürk
12. @Yunus Emre
Son durum bu 2 eksiğimiz var. @Berkan Baba numaranı yollarsan seni de whatsapp grubuna kaydedeyim. @Kenan Ünal sen kesin gelemiyor musun? Keza @Uğur Yılmaz sen de numaranı yollayabilirsin.