- 18 Temmuz 2009
- 81.206
- 227.122
- 5.093
Seyrantepe uygun mu hacı sana?Katılabilirim ben de. Halı saha ekibini özlemiştim iyi gelir
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seyrantepe uygun mu hacı sana?Katılabilirim ben de. Halı saha ekibini özlemiştim iyi gelir
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saatine bağlı namık. Ayarlayabilirim belkiSeyrantepe uygun mu hacı sana?
Geçmiş olsun hocam.Selam arkadaşlar,
Yıllar önce bende gelmiştim.Kaleciydim.Sadece o yenibosna hali sahasını hatirliyorumBelki 4 5 sene geçmiştir.Hatirlayan varsa selam olsun..
Nacizane tavsiyem,hali sahada krampon giymeyin.Ozellikle kuru havalarda.2 ay önce ayağımi bilekten kirdim,krampon çivisi halıya takıldı.Simdi seke seke ise gitmeye calisiyorum.
Dikkatli olun,saglik herşeyden önemli..
Gelebilirsin Güvenle aslında adam Ataşehirden gelecek, Maltepeden gelecek adam da var.Anadolu yakasında da ayarlayın başka bir gün.
Geçmiş olsun hocam.
Gelebilirsin Güvenle aslında adam Ataşehirden gelecek, Maltepeden gelecek adam da var.
6, 7 gibi olur.Saat kaçta olacağı da önemli. Mesafe uzun o yorgunlukla tekrar geri dön bayağı zahmetle olur benim için.
Bekliyoruz, adam çıkmazsa ben ayarlarım o maç yapılır her türlü.Evet beyler Neymar da geliyor ona göre, dün challenge turnuvasında konustum kendisiyle. Aramızda olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.
Admirim ekip hazırmı varmı eksiğimiz çok
Evet beyler Neymar da geliyor ona göre, dün challenge turnuvasında konustum kendisiyle. Aramızda olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.
Admirim ekip hazırmı varmı eksiğimiz çok
renktaş bu seyrantepedeki halı sahanın üstü kapalı mı
saat 6-7 gibi diyor sayın admirim maç için, güneşle ilgili bitakım sorunlarım var açıkçası
![]()
sorun değil renktaş, sen yeter ki gel
Bu Ateş üfleyerek sönmez
biz sadece çare üretiyoruz renktaşımrenktaş kafa aç..
şaka şaka![]()
Geliyorum kesin bendeÖzgür ve Haso da geliyor, Haso kesin özgür ne durumdasın kardo