GSCimbom Geleneksel 889. Halı Saha Organizasyonu | 22 Temmuz 19.00 | Seyrantepe

üni futbol takımının sol beki olarak çok gelmek isterdim ama maalesef yoğun çalışıyorum. bir sonraki halı saha etkinliğine inşallah.

Selam arkadaşlar,

Yıllar önce bende gelmiştim.Kaleciydim.Sadece o yenibosna hali sahasını hatirliyorum :) Belki 4 5 sene geçmiştir.Hatirlayan varsa selam olsun..

Nacizane tavsiyem,hali sahada krampon giymeyin.Ozellikle kuru havalarda.2 ay önce ayağımi bilekten kirdim,krampon çivisi halıya takıldı.Simdi seke seke ise gitmeye calisiyorum.

Dikkatli olun,saglik herşeyden önemli..

Anadolu yakasında da ayarlayın başka bir gün.

Selam arkadaşlar,

Yıllar önce bende gelmiştim.Kaleciydim.Sadece o yenibosna hali sahasını hatirliyorum :) Belki 4 5 sene geçmiştir.Hatirlayan varsa selam olsun..

Nacizane tavsiyem,hali sahada krampon giymeyin.Ozellikle kuru havalarda.2 ay önce ayağımi bilekten kirdim,krampon çivisi halıya takıldı.Simdi seke seke ise gitmeye calisiyorum.

Dikkatli olun,saglik herşeyden önemli..
Geçmiş olsun hocam.
Anadolu yakasında da ayarlayın başka bir gün.
Gelebilirsin Güvenle aslında adam Ataşehirden gelecek, Maltepeden gelecek adam da var.

Maçi DSmart veriyormus

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Evet beyler Neymar da geliyor ona göre, dün challenge turnuvasında konustum kendisiyle. Aramızda olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Admirim ekip hazırmı varmı eksiğimiz çok

Evet beyler Neymar da geliyor ona göre, dün challenge turnuvasında konustum kendisiyle. Aramızda olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Bekliyoruz, adam çıkmazsa ben ayarlarım o maç yapılır her türlü.

renktaş bu seyrantepedeki halı sahanın üstü kapalı mı

saat 6-7 gibi diyor sayın admirim maç için, güneşle ilgili bitakım sorunlarım var açıkçası

renktaş bu seyrantepedeki halı sahanın üstü kapalı mı

saat 6-7 gibi diyor sayın admirim maç için, güneşle ilgili bitakım sorunlarım var açıkçası
bf0f264789e98946956e78854f43128d.jpg

sorun değil renktaş, sen yeter ki gel

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Geri
Üst Alt