GSCimbom Geleneksel 889. Halı Saha Organizasyonu | 22 Temmuz 19.00 | Seyrantepe

Ufak bir sakatlığım var,geçerse katılacağım ama yüzde yüz geliyorum diyemiyorum.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

22 temmuz da 23 temmuz da uygun bana. Herkes kendisine uygun tarihleri belirtsin bitirelim şu işi. Birde akşam 6-7 saatleri sıcak olmaz mı?

14 kişiye tamamlamak lazım şuan tam olarak kaçız?

14'e ben tamamlarım da maksat forumdan adam olsun. 22 ya da 23'ünde kesin maç var gözüyle bakalım biz, sahayı da hangi gün uygunsa ona göre alır karar veririz. Orada abone çoktur çünkü, bir iki gün daha geçsin uygunsa sen bir konuşursun sanırım yakın oturduğun bölgeye.

Stada gelen arkadaşlarımız için seyrantepe sahası sıkıntı olmayacaktır. 10 dk lık mesafede yürüyerek zaten. Saha çimleri yenilendi, dışardan izlemek için oturaklar vs yenilendi. Maç yayını için kamera sistemi kuruldu. Tavsiye ederim. 7ye 7 oynamak lazım ama. Fazlası boğar azı yorar

14'e ben tamamlarım da maksat forumdan adam olsun. 22 ya da 23'ünde kesin maç var gözüyle bakalım biz, sahayı da hangi gün uygunsa ona göre alır karar veririz. Orada abone çoktur çünkü, bir iki gün daha geçsin uygunsa sen bir konuşursun sanırım yakın oturduğun bölgeye.

Aynen rengo yakın sayılırım olmadı gidip konuşup kapora da verebilirim. Yeterki burda anlaşalım netleştirelim :)

1. @Keramettin TANRIVERDİ OK
2. @Kütük Keçeoğlu OK?
3. @Müfik Koyu OK?
4. @Alpay Asma OK?
5. @Serhan Kurtulmuş OK?
6. @Melih Peker OK - @Kenan Ünal
7. @Rahmi Aslan ?
8. @Mehmet BİLİCİOĞLU OK
9. @Egemen Bayrak ??
10. @Güven Soytürk OK
11. @Uğur Yılmaz ??
12. @Tamer Kaptan OK
13. @nejat ılgaz
14. @Yunus Emre

Son durum bu şekilde. Uğur sanırım oynamaya pek niyetli değil, Tamer'e de sormam lazım Melih Abi ile Kenan güne göre gelirler. Diğer kişilerde bir sıkıntı yok gibi. 2 kişi daha çıksa tamamız kısacası.

Aradım konuştum şimdi, 22 temmuz cumartesi ve 23 temmuz pazar akşam 7ye saha uygun boş gözüküyor. Aboneye 170 diğer türlü 190 tl miş. Maç yayınıda siteye yükleniyormuş sıkıntı yok

1. @Keramettin TANRIVERDİ OK
2. @Kütük Keçeoğlu OK?
3. @Müfik Koyu OK?
4. @Alpay Asma OK?
5. @Serhan Kurtulmuş OK?
6. @Melih Peker OK - @Kenan Ünal
7. @Rahmi Aslan ?
8. @Mehmet BİLİCİOĞLU OK
9. @Egemen Bayrak ??
10. @Güven Soytürk OK
11. @Uğur Yılmaz ??
12. @Tamer Kaptan OK
13. @nejat ılgaz
14. @Yunus Emre

Son durum bu şekilde. Uğur sanırım oynamaya pek niyetli değil, Tamer'e de sormam lazım Melih Abi ile Kenan güne göre gelirler. Diğer kişilerde bir sıkıntı yok gibi. 2 kişi daha çıksa tamamız kısacası.

WhatsApp grubu kursak nasıl olur rengo?

Geri
Üst Alt