- 22 Kasım 2008
- 12.708
- 16.776
- 2.773
Ufak bir sakatlığım var,geçerse katılacağım ama yüzde yüz geliyorum diyemiyorum.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ufak bir sakatlığım var,geçerse katılacağım ama yüzde yüz geliyorum diyemiyorum.
Herhalde karşıdan gelenler için maç bitimi çok geç olmasın diye22 temmuz da 23 temmuz da uygun bana. Herkes kendisine uygun tarihleri belirtsin bitirelim şu işi. Birde akşam 6-7 saatleri sıcak olmaz mı?
22 temmuz da 23 temmuz da uygun bana. Herkes kendisine uygun tarihleri belirtsin bitirelim şu işi. Birde akşam 6-7 saatleri sıcak olmaz mı?
Stada yakın mı kalıyor orası Keramettin?Seyrantepe'deki saha parkın içinde bayağı esiyor orası normalde. bir de sonrasında oturacak vaktimiz olsun biraz.
Stada yakın mı kalıyor orası Keramettin?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Anladım, güzel, Avrupa Yakasındayım ama çok uzak değilmiş.Bayağı yakın evet.
Herhalde karşıdan gelenler için maç bitimi çok geç olmasın diye
Bu Ateş üfleyerek sönmez
14 kişiye tamamlamak lazım şuan tam olarak kaçız?
Sormam da sakınca yok ise tam olarak nerden renktaşBen de karşıdan geleceğim ama doğru diyorsun. Ulaşım sorun olmasın.
14'e ben tamamlarım da maksat forumdan adam olsun. 22 ya da 23'ünde kesin maç var gözüyle bakalım biz, sahayı da hangi gün uygunsa ona göre alır karar veririz. Orada abone çoktur çünkü, bir iki gün daha geçsin uygunsa sen bir konuşursun sanırım yakın oturduğun bölgeye.
1. @Keramettin TANRIVERDİ OK
2. @Kütük Keçeoğlu OK?
3. @Müfik Koyu OK?
4. @Alpay Asma OK?
5. @Serhan Kurtulmuş OK?
6. @Melih Peker OK - @Kenan Ünal
7. @Rahmi Aslan ?
8. @Mehmet BİLİCİOĞLU OK
9. @Egemen Bayrak ??
10. @Güven Soytürk OK
11. @Uğur Yılmaz ??
12. @Tamer Kaptan OK
13. @nejat ılgaz
14. @Yunus Emre
Son durum bu şekilde. Uğur sanırım oynamaya pek niyetli değil, Tamer'e de sormam lazım Melih Abi ile Kenan güne göre gelirler. Diğer kişilerde bir sıkıntı yok gibi. 2 kişi daha çıksa tamamız kısacası.
hedef 14 kişi renktaş, bir yer daha boşKaçırdık.Liste dolmuş