GSCimbom Geleneksel 889. Halı Saha Organizasyonu | 22 Temmuz 19.00 | Seyrantepe

ben 22 temmuz akşamı gelebilirim.

23 temmuz için ancak yedek listeye yazabilirsiniz.Bu aralar sürekli davet falan var pazar günleri kesin söz veremiyorum o yüzden

ben 22 temmuz akşamı gelebilirim.

23 temmuz için ancak yedek listeye yazabilirsiniz.Bu aralar sürekli davet falan var pazar günleri kesin söz veremiyorum o yüzden

Mehmet'in mesajı kafamı karıştırdı benim cumartesi için sormuştum aslında. Daha doğrusu 2 gün için de sordum sanırım 23'ü olursa Kenan gelebiliyor, 22'sinde de sen gelebiliyorsun abi katılım durumu bir netleşsin ona göre tarihi belirleyelim.

Arkadaşlar 22 ve 23'ü iki gün için de katılım belirtebilirseniz çoğunluğa göre iki günden birisini seçeriz daha iyi olur.

889. derken?

Her hafta bi tane olsa 889/52 = 17 sene eder...

2009'dan 2015'e kadar 50'den fazla maç yapılmıştır, sayıyı hatırlamıyoruz orası işin abartısı.

Rengolar biri whatsapp grubu kursunda ön ayak oluversin, 14ü tamamlarsak şahane. 22 veya 23 temmuz farketmez 2 günde müsaitim ben. Çoğunluk neye uygunsa uyar bana

Evet beyler canlı yayın var ona göre katılımı bekliyoruz, oynamayacak olan arkadaşlarıda bekleriz önemli olan sohbet muhabbet. Tanışalım en azındamin sonuçta sevdamız aynı renklere :)

Bu arada beyler önemli bir uyarıda bulunayım:

Maça, daha önce futbol maçı yapmış ve futbol oynamayı bildiğine inanan arkadaşlar gelsin.

LÜT
FEN

istanbulda olcam buyuk ihtimal. gelirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt