GSCimbom Geleneksel 889. Halı Saha Organizasyonu | 22 Temmuz 19.00 | Seyrantepe

İstanbul'a gelebilme imkanım olsaydı, GSC'nin agresif defans aşkını karşılardım, hoş olurlardı :D

Göbekli anti sneijder cileri tespit etmek adına güzel bir org. olur.

Agalar önce tarihi netleştirelim bence daha sonra lokasyonu illaki hallederiz, temmuz ayı içerisindeki herhangi bir cumartesi akşamı uygunmudur yada pazar?

maç tarihini belirlerken meteorolojiden de yararlanalım renktaşlar

dün akşam halı saha maçından döndüm, giydiğim şeylerden çıkan ter küveti doldurdu , saatlerdir aralıksız su içiyorum

Agalar önce tarihi netleştirelim bence daha sonra lokasyonu illaki hallederiz, temmuz ayı içerisindeki herhangi bir cumartesi akşamı uygunmudur yada pazar?

Bence de önce tarih belirlensin sonra lokasyona karar veririz hep beraber.
Ben anadoludayım ama Avrupa'ya da geçerim problem değil. Hatta Anadolu'da oturan bir kaç kişiyle ataşehir veya Kadıköyde buluşup beraber de geçeriz. Ulaşım bir şekilde çözülür bence

Zamanı bulup şu ülkeye giriş sorunumu halede bilsem bir Galatasaray uçağıda almanyadan iner istanbula. Kaleye geçerdim ama ancak bu yaş ve kilodan sonra.

gidin ve kumda oynayın.

Marseille - İstanbul ve İstanbul - Marseille direk uçuş biletlerimi alırsanız organizasyonunuzu şereflendirebilirim.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ben yancı tayfada yer alabilirim, prensip olarak çekirdek yemem, maksat buradan birileri ile tanışmak. Sonra adam eksik kaleye geç bari muhabbetleri olmadığı sürece bu teklifim kabul görürse, neden olmasın? En son orta okulda futbol oynadım herhalde, konudan epey uzağım.

Geri
Üst Alt