GSCimbom Geleneksel 889. Halı Saha Organizasyonu | 22 Temmuz 19.00 | Seyrantepe

Bir 10-15 yaş daha genç olsaydım, İstanbulun Batı ucundan kalkıp gelirdim...Michael Laudrup' un stiliyle bu kadar mı örtüşür bir adam?; yaşı yetenler kendisini iyi tanır; gelmiş geçmiş futbolcular arasında en çok sevdiklerimden biridir kerhaneci!. Tabi bunda stil benzerliğinin de payı olsa gerek!:happy:...

'He he!' diyenler olacaktır, inanın sallamıyorum, başkalarının da çok defa benzetmişliği vardır ki ben öyle şeyler söyleyemeyecek kadar mahcup biriydim o zamanlar. Organizasyona katılma ihtimalim olsa bundan bahsetmezdim ayrı konu; bakarsın ekip sağlam, madara olmak da vardı, şimdi rahatım tabi!:)...

İstanbulda futbola elverişsiz bir hava var. Ölmemek dileğiyle.

Maçı izleyebilecek miyiz maç sırasında yayın falan var mı? Yoksa maçtan sonra mı yayın.
Maç sonu 1 saate yayın düşer, pc başındaysan bu forumu ziyaretçiye kapatsana millet pek istemiyor ziyaretçiye açık olmasını :asd22:

Olmadı maç linkini koymaya girip akşam ben ayarlarım.

Gerçi izlemeye gelenler periscope üzeri yayın yapabilirler orası net değil henüz.

Maç sonu 1 saate yayın düşer, pc başındaysan bu forumu ziyaretçiye kapatsana millet pek istemiyor ziyaretçiye açık olmasını :asd22:

Olmadı maç linkini koymaya girip akşam ben ayarlarım.

Sıkıntı yok yarışmalar forumuna aldım ziyaretçilere kapalı orası.

dakika bir Keramettin 90'a atıyor maç 1-0. Keramettin hızlı başladı günü 7-8 golle bitirecektir.

Geri
Üst Alt