Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.448
- 73.459
- 5.188
Yazın beni yazın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya öyle deme, ben 3 kisiyi kafamda belirlemiştim bunu kimseye bahsetmeden de halledebilirdim ama forumda birlik beraberlik ve aktifligi saglamak adina böyle olmasini @Emrah Yıldırım abimizden rica ettim, baska arkadaslar da farklı ürünlerle sponsor olarak bu etkinlige katildi, daha güzel oldu bence hem o avatarla sana gunahimi veremezdim handash10 özür dilerimcan esmer yamuk yaptı
yorum yok
Afiyetle rtasim. Yalnız değilsin Ünsal da başını aldı. @unsal vardarElinize sağlık teşekkürler. 3 tane baş kazandım toplamda.

Oov bir dışarı çıkalım demiştik Metin Oktay Tişörtü bize çıkmış, herkese hayırlı olsun o zamanÜnsal'ın yerine çektiğim kura @Enes Dalmış 'a çıktı hayırlı olsun![]()

Ya öyle deme, ben 3 kisiyi kafamda belirlemiştim bunu kimseye bahsetmeden de halledebilirdim ama forumda birlik beraberlik ve aktifligi saglamak adina böyle olmasini @Emrah Yıldırım abimizden rica ettim, baska arkadaslar da farklı ürünlerle sponsor olarak bu etkinlige katildi, daha güzel oldu bence hem o avatarla sana gunahimi veremezdim handash10 özür dilerim
formada belhanda yazacağı için sadece atkı ve tshirt çekilişine katılmak istiyorum
edit: kaçırmışız ula ne ara açıldı bu konu görmedim![]()
çekilişe odaklandık malesef.konu dahilindeki 55. belhanda formasi istememe esprisi yapma ugruna basliktaki kocaman kazananlar belli oldu yazisini kacirmissin herhalde ustat
Engin Sismana forma haee? Teyyare ile seyir halinde iken forma ile fotosunu gormek isterim