GSCimbom Hatıra Forma, Metin Oktay Tshirt ve Atkı Çekilişi | Kazananlar Belli Oldu!

3 gün içinde biri dönmezse tekrar yapılacak çekilişte bana çıkar, pusudayiz. ..

can esmer yamuk yaptı
yorum yok
Ya öyle deme, ben 3 kisiyi kafamda belirlemiştim bunu kimseye bahsetmeden de halledebilirdim ama forumda birlik beraberlik ve aktifligi saglamak adina böyle olmasini @Emrah Yıldırım abimizden rica ettim, baska arkadaslar da farklı ürünlerle sponsor olarak bu etkinlige katildi, daha güzel oldu bence hem o avatarla sana gunahimi veremezdim handash10 özür dilerim

Benim ismim listede yoktu herhalde yoksa yakın arkadaşlarım bilir ki çok şanslı biriyimdir kazanmama diye bir ihtimal yoktu.

formada belhanda yazacağı için sadece atkı ve tshirt çekilişine katılmak istiyorum

edit: kaçırmışız ula ne ara açıldı bu konu görmedim :asd:

Ya öyle deme, ben 3 kisiyi kafamda belirlemiştim bunu kimseye bahsetmeden de halledebilirdim ama forumda birlik beraberlik ve aktifligi saglamak adina böyle olmasini @Emrah Yıldırım abimizden rica ettim, baska arkadaslar da farklı ürünlerle sponsor olarak bu etkinlige katildi, daha güzel oldu bence hem o avatarla sana gunahimi veremezdim handash10 özür dilerim
IMG_20190912_000736.webp

formada belhanda yazacağı için sadece atkı ve tshirt çekilişine katılmak istiyorum

edit: kaçırmışız ula ne ara açıldı bu konu görmedim :asd:

konu dahilindeki 55. belhanda formasi istememe esprisi yapma ugruna basliktaki kocaman kazananlar belli oldu yazisini kacirmissin herhalde ustat

Ben bu şansla fazla yaşamam herhalde... :)

Geri
Üst Alt