gscimbom ile tanışma hikayeniz

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
forumların altın çağı dediğimiz 2006-07 dönemde internet kafede olduğumu hatirliyorum. google da galatasarayla ilgili haberler falan arastirirken gscimboma denk gelmistim.

Hızlica uye olup, bir kaç mesaj atmistım. Sonrasin uzunca bir sure foruma girmemistim. maillerime bakarken tekrar forumdan gelen iletiyi gorup bugunlere gelen bir surecte baslamis oldu.

Tam kayıt olduğum tarihlerde transferleri takip etmek için Google'da gezinirken denk gelmiştim. Bu forumun diğerlerinden farkı, daha güncel ve sıklıkla yorum yapılmasıydı; bu da ilgimi çekip kayıt olmama neden oldu. İyi ki olmuşum.

Ben de şans eseri denk geldim. Fenerlilerin Galatasaray'ımıza karşı itibar suikastine dayanamadım bir yerlere yazmak isterken denk geldi.
Soruma cevap vermediniz
Korkmayın gerçekleri konuşun
Yoksa kötü şeyler olabilir..

Tik tak tik tak

2006 gibi cimbommania forum vardi

Oranin kurucusuyla tartisip buraya gelmistim

Geldigimde gsc tam savas halindeydi

Bilenler bilir yeniceriler grubu falan kurulmustu, alemdar, ugur dogan recep vs.

Omega berk gscye alternatif forum acmisti firsattan istifade

Forumuna 2 kisi yaziyordu sadece

O gun gscnin yikilamayacagini anlayip bag kurdum

Cok büyük kale

Altın dönemlerde üye değildim sürekli okuyordum , eskilerden gözümün aşina olduğu kişiler , Keramettin Tanrıverdi, Hayri Cund , Leo Güney, Sezai Karayel, Arif Ulu , Doruk ata, Kamil Meriç, Hakan Delikanlı , daha dün gibi 23,24 yaslardaydım 🚬 🚬

2006 gibi cimbommania forum vardi

Oranin kurucusuyla tartisip buraya gelmistim

Geldigimde gsc tam savas halindeydi

Bilenler bilir yeniceriler grubu falan kurulmustu, alemdar, ugur dogan recep vs.

Omega berk gscye alternatif forum acmisti firsattan istifade

Forumuna 2 kisi yaziyordu sadece

O gun gscnin yikilamayacagini anlayip bag kurdum

Cok büyük kale

Gscnin en kötü yanı hayatsız hayri, emir, sergen falan hariç kim kim bilemiyorsun herkesin ismi değişmiş, eski database de olmadığı için çıkaramıyorsunda. @Oral Sevmez iyi hatırlıyor, ne savaşı bilmiyorum ama o zaman bir kaos hakimdi, bende diğer foruma geçip dönmüştük veya ikisinede yazıyordum

Geri
Üst Alt