gscimbom ile tanışma hikayeniz

Öğrenci evinde münsal yatar pozisyonda laptopundan hayri cund postlarını bana okuyordu bi yandan maç izleyip bi yandan foruma yazıyordu etkilenmiş ve hesap açmıştım ilk girdiğimde fuat dediler bana forum raconuna biraz hakim olduğum için yeni üye gibi değildim biraz yazdıktan sonra birden mod oldum
Ula o nasıl cümleye başlama öyle :asd:

2006'dan beri aktif bir şekilde burada olan var mı hala ? varsa helal olsun o dayımıza bir ömür harcamış valla, bu arada ben de donanımhaber ile gelenlerdenim orada görmüştüm.
Sen İstanbul'da çalışmaya mi başlamıştın o dönem yeni öyle bir mevzu vardı sanki

Öğrenci evinde münsal yatar pozisyonda laptopundan hayri cund postlarını bana okuyordu bi yandan maç izleyip bi yandan foruma yazıyordu etkilenmiş ve hesap açmıştım ilk girdiğimde fuat dediler bana forum raconuna biraz hakim olduğum için yeni üye gibi değildim biraz yazdıktan sonra birden mod oldum
Çok orijinal bir manyakti. Seko şimdi bana diyor ya beni darliylorsun diye Fuat onun on katını bana yapıyordu. Her gün metroya atlayıp yanına gelcem nerdesin diye yazıyordu wpden. Bolluk vardı o dönem kız ortamı fena değildi bir şekilde ekiyordum hep sjsjjsjs

Çok orijinal bir manyakti. Seko şimdi bana diyor ya beni darliylorsun diye Fuat onun on katını bana yapıyordu. Her gün metroya atlayıp yanına gelcem nerdesin diye yazıyordu wpden. Bolluk vardı o dönem kız ortamı fena değildi bir şekilde ekiyordum hep sjsjjsjs
forumda banlı olmasına rağmen haxball oynamaya gelirdi asjasjdas

2006'dan beri aktif bir şekilde burada olan var mı hala ? varsa helal olsun o dayımıza bir ömür harcamış valla, bu arada ben de donanımhaber ile gelenlerdenim orada görmüştüm.
HC ile 8 9 yaşlarındayken buradaydık ve oğuz serdar denen 46 yaşındaki herifi beyin mıncıklaması yapmış bir ikili idik

HC ile 8 9 yaşlarındayken buradaydık ve oğuz serdar denen 46 yaşındaki herifi beyin mıncıklaması yapmış bir ikili idik

dang right pal 👊

WLxalr.gif

Cia ajanı @Umut Işık tan dinleyelim
2015 öncesi çok fazla bilgisayar başında aktif olamadığım için denk gelme ihtimalim inanılmaz zayıftı keşke gelseymişim ama olmadı.

Okul, üni, sosyal hayat tavan derken o dönemlerde kalan boşluklarda futbol, voleybol, basketbol, kadın basketbol artık ne varsa gidiyordum.

Ta ki tribünden emekli olana kadar o günden sonra internette gezerken bir baktım forum var direk içeri daldım ve hikaye öyle başladı.

Transfer nöbetide ilgimi çok çekmişti. :asd:

Ultraaslan forumda seviye düşünce, UA'nın abuk sabuk tavırları sebebiyle alternatif forum arayışım, GSCimbom'u bulmamla sonuçlandı. Yıllardır buradayım. Çok aktif yazamasam da okumaya çalışıyorum mümkün olduğunca.

Bir yaz günü Galatasaray haberleri kovalar iken görmüş idim, ilk başlarda uzaktan takip ettim ancak sohbet ortamı çok eğlenceli görünüyor idi, ben de sonrasında üyelik açmıştım.

Alman Transfermarkt‘in Türkiye bölümünde GS konusunda takilip ordan duyum almaya çalışıyordum. Bazi üyeler direkt buraya atılan duyumlarin linkini o konuya atiyordu. Bundan önce de GSScout duyumlarını da atiyorlardi. GSC linkleri artınca ben de direkt buraya geçiş yaptım. Muhtemelen o gurbetçi üyeler de halen burdadir diye düşünüyorum ama kimler olduğunu da bilmiyorum bugüne kadar

2011 de nası geldim hatırlamıyorum ama bunca yıl ayakta kalabilmek bu tarz bi platform olarak muazzam iş. 2011den 2025 e 1 gün bile içeriğine girmeden geçen gün sayısı çok azdır benim için.

2011 de nası geldim hatırlamıyorum ama bunca yıl ayakta kalabilmek bu tarz bi platform olarak muazzam iş. 2011den 2025 e 1 gün bile içeriğine girmeden geçen gün sayısı çok azdır benim için.
Senin içeriğine de girmemizi ister misin Danyal

Geri
Üst Alt