gscimbom ile tanışma hikayeniz

Müstehak olm senin gibilere, kişilere bağımlı değil diye kafa açıyordunuz Erden gitti 8 ayda yaşamadığımız skandal kalmadı.
beni ayıralım o güruhtan. hepsi gitse erden kalsaydı keske. ersin düzen'in programı izledim geçen 5 saat falan sürdü. adam içerisinde olamamsına rağmen hala raporları tutup gelecek programı yapıyor kulüple alakalı. onun gitmesine vesile olanlara boydan gireyim.

2011 de nası geldim hatırlamıyorum ama bunca yıl ayakta kalabilmek bu tarz bi platform olarak muazzam iş. 2011den 2025 e 1 gün bile içeriğine girmeden geçen gün sayısı çok azdır benim için.

Sosyal medyanın internetin geri kalanını yiyip bitirdiği dönemde bir forumun zamana karşı direnip bu günlere gelmesi takdire şayan.

İnternet denen şey bazen artık 9-10 tane siteye indirgenmiş gibi hissediyorum.

@Ahmet Kolap @Ertuğ Ursavaş @Melih Sönmez @Vasfi Vural Bu foruma üye olmadan önce tam hatırlamıyom ama 1 transfer haberinden dolayı Google'da denk gelmişimdir.Daha sonra Transfer Konusu'nda gezerken beğendim ama o sıralar bilgisayarda pek takılmıyodum.Ara ara bakıyodum.Aklımda kalanlar o zamanlardan Hidayetle Ertuğ abinin Aboubakar transferini konuşmaları imkansız diyolardı :D Ki şimdi ki forvet rotasyonuna bak Osimhenle İcardi :D Ahmet'imin o meşhur Sılalı avatarı bakışlı olan vardı :D Melih'imle Vasfim'in de kadın fotoğraflarını avatar yapmaları aklımda kalmış :D Daha sonrasında Kışın Transfer Dönem'i açılınca bakayım dedim ve üye oldum :D

@Ahmet Kolap @Ertuğ Ursavaş @Melih Sönmez @Vasfi Vural Bu foruma üye olmadan önce tam hatırlamıyom ama 1 transfer haberinden dolayı Google'da denk gelmişimdir.Daha sonra Transfer Konusu'nda gezerken beğendim ama o sıralar bilgisayarda pek takılmıyodum.Ara ara bakıyodum.Aklımda kalanlar o zamanlardan Hidayetle Ertuğ abinin Aboubakar transferini konuşmaları imkansız diyolardı :D Ki şimdi ki forvet rotasyonuna bak Osimhenle İcardi :D Ahmet'imin o meşhur Sılalı avatarı bakışlı olan vardı :D Melih'imle Vasfim'in de kadın fotoğraflarını avatar yapmaları aklımda kalmış :D Daha sonrasında Kışın Transfer Dönem'i açılınca bakayım dedim ve üye oldum :D
geldiğin günün allah belasını versin

Kadin fotograflari avatar dan cassio lincoln e hea geri dön reis :asd: @Melih Sönmez

Benim en yakın arkadaşım hep bir araba forumunda takılıyordu. Ondan gördüm ben de heveslendim acaba bir Galatasaray forumu var mıdır diye. Sonra internette araştırınca karşıma GSC çıktı.

Ben de üye oldum. 2012'de üye olmuşum. Gerisini biliyorsunuz 12 yıldır buradayız.

Telegol izliyordum, tam olarak konuyu hatırlamıyorum ama Serhat Ulueren şöyle bir şey demişti: "Bütün Galatasaray taraftarı bunu konuşuyor, forumlarda falan." Ben de merak edip Google'a "Galatasaray forum" yazdım ve ilk çıkan siteye tıklayıp üye oldum. İlk aylarda pek aktif değildim ama Fenerbahçe, Bursaspor'a şampiyonluğu kaybedince forumda inanılmaz bir dalga konusu oldu. Bu olaydan sonra foruma alıştım. Hatta bazı avatarlar hareketli gif'lerdi. Bir forumdaş, İnanılmaz Aile filmindeki babanın klavye tuşladığı sahneyi avatar olarak kullanıyordu. Bu forumdan çok şey öğrendim, diziler, filmler derken bayağı bilgi birikimim oldu.

Ultraslan.org'un kapandığı dönemlere denk geliyor. Ultraslan.com'dan ve geyikteam.org'tan bir arkadaşımla gelmiştik buraya ama onu sarmadı. İlk yıllarda ben de çok yazmıyordum zaten.

2010 yılında transfer haberleri ararken bulmuştum. 2010-2011 sezonu yaz transfer dönemi tam bir rezaletti son gün Misimovic gelmişti. Hatta bir üye ısrarla günlerce Misimovic'in geldiğini söylüyordu en sonunda banlanmıştı. 6-7 ay üye olmadan takip ettim sonra üye oldum.

İyi ki tanışmışım dediğim şeylerden biri oyun ve teknoloji forumlarında vakit geçirdiğim için forum olayı hoşuma gitmişti 2011 yılında Galatasaray taraftar forumu gibi şeyler aratarak buldum benzer muadillerine göre en iyisi burasıydı kesinlikle o gün bugündür kopamadım forum bünyesinde moderatör ve süper moderatörlük yapmış biri olarak söylüyorum iyiki burda sizlerleyim

Telegol izliyordum, tam olarak konuyu hatırlamıyorum ama Serhat Ulueren şöyle bir şey demişti: "Bütün Galatasaray taraftarı bunu konuşuyor, forumlarda falan." Ben de merak edip Google'a "Galatasaray forum" yazdım ve ilk çıkan siteye tıklayıp üye oldum. İlk aylarda pek aktif değildim ama Fenerbahçe, Bursaspor'a şampiyonluğu kaybedince forumda inanılmaz bir dalga konusu oldu. Bu olaydan sonra foruma alıştım. Hatta bazı avatarlar hareketli gif'lerdi. Bir forumdaş, İnanılmaz Aile filmindeki babanın klavye tuşladığı sahneyi avatar olarak kullanıyordu. Bu forumdan çok şey öğrendim, diziler, filmler derken bayağı bilgi birikimim oldu.
Şunu da yazayım 32 yaşındayım ve 15 yıldır biradayım. Yani hayatım yarısi burada geçmis ☺️

Foruma çok eski kayıtlı ancak uzun süredir yazmayan bir abimiz tarafından instagramda Galatasaray üzerine sohbet ederken gscimboma kaydol şeref Aydın falan var transfer duyumları veriyor demesiyle girmiştim ilk

Vay be hatırlayamadım hiç öyle bir şey konuştuğumu ;D

Geri
Üst Alt