- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Yeni takvimi yayınlandı mı? Ben turnuva bitmeden ek maç yapmayacağım. Konsantrasyonum bozuluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konsantrasyonunu yesinler, sanki atom parçalıyorsun .Yeni takvimi yayınlandı mı? Ben turnuva bitmeden ek maç yapmayacağım. Konsantrasyonum bozuluyor.
Raşe ne demekmiş yaEkli dosyayı görüntüle 78081
Can ustayla hızlı bir şekilde oyunumuz bitti. Diğer maçların sonucunu bekleyeceğiz artık
Raşe ne demekmiş ya
Raşe ne demekmiş ya
Kelime yazıldıktan sonra soru işareti çıkıyor ya abi ondan sordumHer yazılan kelimenin anlamını bilemeyiz ki![]()
![]()
Küfür etmesen oyunda rica edeceğim.Aldım da ne oldu! Oyunu kilitleyip duruyorsun ben açmaya çalışıyorum sen de k3 lere yüksek harfleri koyuyorsun fark açıyorsun. Aramızdaki fark bu !
Küfür etmesen oyunda rica edeceğim.
Hayatımda böyle küfür de duymadım, böyle rakip de görmedim. 8000 oyun oynadım nerdyse
Hayatımda böyle küfür de duymadım, böyle rakip de görmedim. 8000 oyun oynadım nerdyse
@Tahir Mahir Koç ile ben de oynadım da hiç küfür etmemişti, afalladımKüfür etmesen oyunda rica edeceğim.