- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
@Tahir Mahir Koç ile ben de oynadım da hiç küfür etmemişti, afalladım![]()
Hak edene Cihancığım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Tahir Mahir Koç ile ben de oynadım da hiç küfür etmemişti, afalladım![]()
Ben diyorum da millet inanmıyordu yav, alın işte.
Lan adam rica ediyorum küfretme demiş. Karşında böyle naif birini bulmuşsun utanmıyorsun da.Zarif bir küfürdü Oktay Bey’e ettiğim küfür. Küfür bile sayılmaz. İftira atmayı bırak!
Lan adam rica ediyorum küfretme demiş. Karşında böyle naif birini bulmuşsun utanmıyorsun da.
Eşikaltı küfrü bu, doğru kelimeyi yazmasan da ne olduğu belli oluyor sonuçta.Ürettiğin kelimenin kazandırdığı puanı seveyim demenin neresi küfür!
bana etmedi küfür ama çok şaşırdımoyuna etti.
o kadar izah ettim, oyun bu şans falan dedim. risksiz oynamayı seviyorum falan filan dedim ama ortamı yavaş yavaş ısıttı sonra da küfür bastı.
![]()
Adam bana etme dememişki, "küfür etme lütfen." demiş.
@Demir P. Baş ve @Çağrı Yüce maçının sonucu gelsin puan durumu ve şampiyonu açıklayacağım abi sonra yenş turnuvaya geçerizTurnuva bittiyse haftasonuda gelmişken yeni turnuvaya başlasaydık
Küfür etmesen oyunda rica edeceğim.
Hayatımda böyle küfür de duymadım, böyle rakip de görmedim. 8000 oyun oynadım nerdyse
Biz daha baslamadık yav@Demir P. Baş ve @Çağrı Yüce maçının sonucu gelsin puan durumu ve şampiyonu açıklayacağım abi sonra yenş turnuvaya geçeriz
kendisi psikolojik anlamda sıkıntı bir renktaşımız oktay kardeşKüfür etmesen oyunda rica edeceğim.
Hayatımda böyle küfür de duymadım, böyle rakip de görmedim. 8000 oyun oynadım nerdyse
İkinizi 100-100 berabere ilan edeyim en iyisi. En azından puan almış olursunuzBiz daha baslamadık yav
ben kabulümİkinizi 100-100 berabere ilan edeyim en iyisi. En azından puan almış olursunuz![]()