Olmuyor ben denedim ya da ben yapamadim.
Simdi gecmis sayfalarda link vardi ordan ubuntu 10.10 indirdim. Cd'ye kopyalamadim cd room calismiyor aslinda calisiyordu yarida gitti kopyalamadi sonra yavas acilip kapaniyordu simdi hic acilmiyor ne olduysa. Ben de linkteki yerden yani indirdigim yerden okudum USB ile de kuruluyormus. Orda programi falan vermis. Onu indirdim. Sonra iste USB disk yaratti. Arkadasim format atmayi ogretmisti bana BIOS'dan cd seciyordu ben de oraya girdim USB sectim. Diger USB seceneklerinde calismadi sadece USB zip ile calisti. Sonra ordan iste ubuntu ile ilgili ekran geldi. Run ubuntu from this usb set up ubuntu on this hard disk memory test gibi falan ne yaziyordu tam hatirlamiyorum simdi. Ben de run ubuntuyu sectim. Ubuntu ekrani geliyor ubuntu yazisinin altinda isiklar yanip yanip sonuyor fakat ubuntuya gitmiyor. Bekledim biraz olmadi sonra hatta set up dedim gene ubuntu ekrani geldi olmadi bekledi bekledi fakat internette resimli anlatimlar vardi o ekran gelmiyor.
Pc'ye kurmak istiyorum laptopa degil ama. Arkadasim ne yaparsan yap bozsan bile sorun degil diyordu o yuzden bu pc bozulsa da sorun degil.
Anlamadim simdi o ubuntu ekrani gelince bekleyim mi cok fazla yoksa bir sorun mu var ?