- 26 Aralık 2008
- 3.955
- 0
- 1.306
Cevap: GSCimbom Mobile İçin El Ele | Resmi Yardım Toplama Başlığı
m.gscimbom.com ne oldu.her giriste 1mb yiyiyor. Duyun sesimizi
m.gscimbom.com ne oldu.her giriste 1mb yiyiyor. Duyun sesimizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimsenin yapacagi yoksa birakin ben halledeyim...
Ne yapmayı düşünüyorsun Attila?
Ne gerekirse.
3 sene boyunca gunde 30bin civari hit alan bir vbulletin forumunun sahipligini ve adminligi yaptim. Bu isleri az cok bilirim. Ingilizcemde var. Vbulletin teknik ekipiyle yazisarak sorunu halledebilirim.
Yanlis anlasilmasin. Forumda yetki falan istemiyorum. Zaten zamanimda yok. Sadece su geciken mobile suite'in eksiksiz calisabilmesi icin elimden geleni yapabilirim demek istemistim.
para konusunda bende yardımcı olabilirim. Yeterki işi bilen birisi bu olaya el atsın.Aslında para ödemeye de razıyım sadece ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Bu sebeple yardıma açığım.
Bizden hangi bilgilere ihtiyacın var? Birkan ve Mehmet 'e danışarak verebilirim.
Aslında para ödemeye de razıyım sadece ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Bu sebeple yardıma açığım.
Bizden hangi bilgilere ihtiyacın var? Birkan ve Mehmet 'e danışarak verebilirim.
Dayanin, az kaldi. Apple'dan Aktivasyon bekliyorum.
Android'de ki guncelleme sorununun halledilmesi icinde ugrasiyorum
En fazla bir iki gune hallolur.![]()
Android icin uygulama harikaydi. Birde yenileme olayi olursa telefondan daha cok girerim.![]()