GSCimbom ölmek üzere mi?

Öldü mü?

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsaf pls. Olabildiğince nadir ceza veriyoruz 12numara'da Aykut'a "şerefsiz" dedim diye 6 ay yemistim :D Burda çok daha kisa. Hatta sinir bozucu maçlardan sonra vermiyoruz bile çoğunlukla.

Neyse. Bence birkaç sebebi var. İnsanların "forum" olayından daha çok Facebook Twitter vb sosyal medya ağlarında vakit geçirmek istemeleri. Benim takip ettiğim birçok forumda aktiflik düştü son 1 senedir.

Bize özel olarak forum sisteminin 2 kez değişmesini söyleyebiliriz. Maalesef pek de yapabileceğimiz birşey yoktu. İnsanlar da bu hususta haksiz sayilmaz. Ayrıca takimin kötü gitmesi, Aysalci-Terimci ayrılığı da etkili oldu.

Ancak bana sorarsanız asil sebep insanların eskiden daha çok tartışma ortamı olarak gormeleriydi burayı. Forumda ne derin tartışmalar okudum, dahil oldum. Acayip keyif vericiydi bunlar. Ama sonradan istikrarlı şekilde foruma kayıt olup "okumadim", " kilit" vb tavırlar içerisinde bulunan üye sayısında artış oldu. (Bu tarz şeyler önceden de yapılırdı ama nadiren, ve daha mizahî) Birçok kişi tartışma değil, laf sokma derdine düştü. Farklı görüşler asağilandi gerek futbolla ilgili olsun gerekse ilgisiz...

N5

Dediklerinin etkisi var ama nasıl heyecan olmadığı için statlar dolmuyorsa aynı şekilde forumda da az online olan insan var. Bugün 2011 gibi bir sinerji yakalanabilirse yönetim-hoca-taraftar-yıldız oyuncular buralar yine dolar taşar. Şu an yönetim geçici hocayı seven 100 kişide 1 kişi ancak var futbolcuları millet bir kaşık suda boğmak istiyor ayrıca stat boş eski atmosferde oluşmayınca sonuç kaçınılmaz oluyor.

ameliyat çok başarılı geçti ama hastayı kaybettik.

Dediklerinin etkisi var ama nasıl heyecan olmadığı için statlar dolmuyorsa aynı şekilde forumda da az online olan insan var. Bugün 2011 gibi bir sinerji yakalanabilirse yönetim-hoca-taraftar-yıldız oyuncular buralar yine dolar taşar. Şu an yönetim geçici hocayı seven 100 kişide 1 kişi ancak var futbolcuları millet bir kaşık suda boğmak istiyor ayrıca stat boş eski atmosferde oluşmayınca sonuç kaçınılmaz oluyor.
Kesinlikle bunun da büyük etkisi var yalniz 8. olduğumuz sezon su ankinden aktiftik diye hatırlıyorum, o zamanlar yazmaz, sadece takip ederdim gerçi...

N5

öldü mü yasiyor mu bilemem ama kan kaybettigi cok ortada!!3-4 saat durmaksizin hayri kardesimiz icin acilan baslik hit oluyorsa ve buna karsi bi care üretilmiyorsa suclu üyeler mi baskalari mi bir düsünmek lazim..iki gün önce hc basligindan gine geldigi icin art arda yeni basliklar acmistim ve hepsinde de on numara sohbet dönmüstü..istenirse biraz ugrasmayla olmayacak bir sey yok umarim detayli anlatabilmisimdir..

edit:bence facebook,twitter ile bi alakasi yok bu düsüsün!! o siteler iki sene önce de cok popülerdi!!

Son düzenleme:
Bence genel olarak futbol kalitesindeki düşüş yaşanması bunu etkiliyor yoksa insanlar gelip burda başarılı bir ortam duygularını düşüncelerini paylaşır. Ben genel olarak Türkiye'de seyirci Türk futbolundan soğudu başka ligler takip ediliyor açık kanalda falan yayınlanınca ilgide dağılmış oluyor.

öldü mü yasiyor mu bilemem ama kan kaybettigi cok ortada!!3-4 saat durmaksizin hayri kardesimiz icin acilan baslik hit oluyorsa ve buna karsi bi care üretilmiyorsa suclu üyeler mi baskalari mi bir düsünmek lazim..iki gün önce hc basligindan gine geldigi icin art arda yeni basliklar acmistim ve hepsinde de on numara sohbet dönmüstü..istenirse biraz ugrasmayla olmayacak bir sey yok umarim detayli anlatabilmisimdir..

edit:bence facebook,twitter ile bi alakasi yok bu düsüsün!! o siteler iki sene önce de popülerdi!!

katılıyorum, umarım buradan modlar görevlerinin forum düzenini sağlamanın yanında foruma yön vermek olduğununda sonucunu çıkarırlar. ( uzun uzun yazdık daha da anlanamazsa yapacak bir şey yok.) :)

Takımın gidişatı değil mesele 8. olduğumuz sezon gayet hareketliydi. Sosyal medya herkesin önceliği oldu telefonlar özellikle hayatımıza girdikçe.

Önceleri mesela herkes bilgisayardan girerdi adam gibi uzun uzun konuşurduk.

Ha artık ülke futbolu da öldü ayrı olarak ama benim genel olarak gördüğüm forumdansa insanların twitter'ı falan tercih ettiği.

Eski kalitesini istiyorsanız ki ben o dönemi hatırlamıyorum.Bahsedilen kaliteli kişileri tekrar geri çağırabilirsiniz. Ayrıca cıvıklıkları bile olsa farkını hissettirenlerin eksikliği de buna etken bence diye düşünüyorum.

vB dönüş kararımız öngörülerimizle örtüşmedi, bu sezon futbola küsme tavan yapınca üyelerimizin çoğu aktifliğini kaybetti. Ancak bu sorun değil. GSCimbom'u değerli yapan sahip olduğu konu ve internete yayılmış linkleridir, üye ilgisinin doğal olarak artacağı dönemde kendiliğinden toparlanma gerçekleşecektir.

Yine de bu tarz konuların bize zarar verdiğini düşünüyorum. Konunun başlığı negatif, tartışma sonucu pozitife dönme şansı da yok.

Aslına bakarsanız kaybettiğimiz tek şey dönemlik hit, kalıcı herhangi bir kaybımız yok.

Yeni yatırımlar ve dönemlik reklam faaliyetleri ile bunu hızlandırmak bizim elimizde ancak mevcut şartlar bize de beklemizi söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt