- 18 Temmuz 2009
- 82.108
- 239.913
- 5.263
Evet insanlar daha çok orayı kullanıyor.Popüler olan Twitter mı?
Sağlamsa Lassa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet insanlar daha çok orayı kullanıyor.Popüler olan Twitter mı?
Sağlamsa Lassa
İnsaf pls. Olabildiğince nadir ceza veriyoruz 12numara'da Aykut'a "şerefsiz" dedim diye 6 ay yemistimBurda çok daha kisa. Hatta sinir bozucu maçlardan sonra vermiyoruz bile çoğunlukla.
Neyse. Bence birkaç sebebi var. İnsanların "forum" olayından daha çok Facebook Twitter vb sosyal medya ağlarında vakit geçirmek istemeleri. Benim takip ettiğim birçok forumda aktiflik düştü son 1 senedir.
Bize özel olarak forum sisteminin 2 kez değişmesini söyleyebiliriz. Maalesef pek de yapabileceğimiz birşey yoktu. İnsanlar da bu hususta haksiz sayilmaz. Ayrıca takimin kötü gitmesi, Aysalci-Terimci ayrılığı da etkili oldu.
Ancak bana sorarsanız asil sebep insanların eskiden daha çok tartışma ortamı olarak gormeleriydi burayı. Forumda ne derin tartışmalar okudum, dahil oldum. Acayip keyif vericiydi bunlar. Ama sonradan istikrarlı şekilde foruma kayıt olup "okumadim", " kilit" vb tavırlar içerisinde bulunan üye sayısında artış oldu. (Bu tarz şeyler önceden de yapılırdı ama nadiren, ve daha mizahî) Birçok kişi tartışma değil, laf sokma derdine düştü. Farklı görüşler asağilandi gerek futbolla ilgili olsun gerekse ilgisiz...
N5
Kan cikacak kamil kan kan![]()
Kesinlikle bunun da büyük etkisi var yalniz 8. olduğumuz sezon su ankinden aktiftik diye hatırlıyorum, o zamanlar yazmaz, sadece takip ederdim gerçi...Dediklerinin etkisi var ama nasıl heyecan olmadığı için statlar dolmuyorsa aynı şekilde forumda da az online olan insan var. Bugün 2011 gibi bir sinerji yakalanabilirse yönetim-hoca-taraftar-yıldız oyuncular buralar yine dolar taşar. Şu an yönetim geçici hocayı seven 100 kişide 1 kişi ancak var futbolcuları millet bir kaşık suda boğmak istiyor ayrıca stat boş eski atmosferde oluşmayınca sonuç kaçınılmaz oluyor.
öldü mü yasiyor mu bilemem ama kan kaybettigi cok ortada!!3-4 saat durmaksizin hayri kardesimiz icin acilan baslik hit oluyorsa ve buna karsi bi care üretilmiyorsa suclu üyeler mi baskalari mi bir düsünmek lazim..iki gün önce hc basligindan gine geldigi icin art arda yeni basliklar acmistim ve hepsinde de on numara sohbet dönmüstü..istenirse biraz ugrasmayla olmayacak bir sey yok umarim detayli anlatabilmisimdir..
edit:bence facebook,twitter ile bi alakasi yok bu düsüsün!! o siteler iki sene önce de popülerdi!!